Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
09 Dec 2018

Win een koinobori ter waarde van €32

Deze week heb ik weer een toffe winactie in samenwerking met één van mijn favoriete online shops, Roppongi. Je maakt namelijk kans op deze mooie Koinobori Zacht Groen van Madame Mo. Een koinobori is een decoratieve karpervlag die op 5 mei, als het Kinderdag is in Japan, overal wordt opgehangen. De katoenen vlag is geschikt voor binnen en buiten en je kunt hem het hele jaar door gebruiken als decoratie in de kinderkamer, de woonkamer of keuken. In de zomer kan hij de tuin, kampeerplek of caravan opleuken. Door de kleurrijke printjes zijn het prachtige blikvangers.

koinobori-winactie

Hoe doe je mee?

  • Lees de instructies goed door
  • Volg @madamelapoule en @ropponginl op Instagram
  • Laat bij onderstaande foto op mijn instagram account een opmerking achter zodat ik weet dat jij mee wilt doen
  • Je kunt meedoen tot en met 15 december
  • Je mag iemand taggen die deze actie niet mag missen maar het is niet verplicht.

Delen = lief!

Deze weggeefactie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Instagram

Voorwaarden

  • Om mee te doen heb je een Instagram account en een verzendadres nodig in België of Nederland.
  • Je dingt alleen mee voor de prijs als je aan alle instructies en voorwaarden hebt voldaan.
  • De winnaar wordt uiterlijk dinsdag 18 december bekend gemaakt via Instagram
  • Na bekendmaking kan de winnaar binnen 48 uur een verzendadres opgeven. Het pakket wordt binnen 5 dagen naar je toegestuurd. Indien je niet tijdig reageert moet ik helaas een andere winnaar kiezen.

 

Over Roppongi

De dames achter Roppongi leerden elkaar kennen tijdens hun studie Japanse Taal & Cultuur in Leiden. Ze brachten beiden een jaar door in Nagasaki waar ze helemaal verliefd werden op Japan. Eenmaal terug in Nederland werkten ze enige tijd voor een Japanse supermarkt waar ze alle ins en outs leerden over de Japanse keuken. Ze begonnen een eigen winkel aan de Amsterdamse Rozengracht waar ze Japanse lifestyleartikelen, ingrediënten en verse sushi verkochten. Nu alleen op het web, zijn zij hét adres voor producten van Japanse bodem. Bento accessoires, kook- en tekenboeken, thee, origamipapier, je shopt het allemaal bij Jet en Ingrid. Daarnaast vind je een schat aan waardevolle tips, weetjes en inspiratie op hun blog, en posten ze dagelijks op social media over Japan. Ik word er altijd erg blij van!

Reacties
Beste Suzanne,
Bedankt voor je reactie. Ik doe veel verschillende acties op verschillende manieren. Sommige zijn alleen voor Happy Home News abonnees, andere voor de volgers op social media. Met de allereerste Happy Holiday Cheer actie maakte je kans op jouw verlanglijst, daar had je geen social media account voor nodig. Voor de actie van deze week ben ik een samenwerking aangegaan met een andere webshop. Zij stellen de spullen beschikbaar en ik zorg voor de promotie. Wij kunnen daarmee onze naamsbekendheid vergroten en de mensen die de moeite nemen om ons te volgen, bedanken en een leuke kans bieden. Het is niet de insteek om mensen uit te sluiten, maar er zijn wel voorwaarden aan de actie zodat het voor de betrokken shops ook leuk blijft.
Madame La Poule - 10 Dec 2018 - 12:46
Jammer dat de actie alleen openstaat voor mensen met een instagramaccount. Ik begrijp dat dat met jullie naamsbekendheid in de social media te maken heeft, maar op deze manier worden klanten/geïnteresseerden die niet op social media uitgesloten. Weinig klantvriendelijk.
Suzanne - 10 Dec 2018 - 07:46
Laat een reactie achter