Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan een nieuw systeem voor Happy Home Points. Het kan zijn dat het tijdelijk niet mogelijk is om punten te verzilveren of dat het een en ander nog niet naar behoren werkt. Heb je in het verleden punten gespaard dan worden deze overgezet naar het nieuwe systeem. Wil je je huidige status zien, klik dan linksonderaan op Loyalty. De blauwe knop Jouw Happy Home Points rechts bovenaan (op desktop) of de ster linksbovenaan (op smartphone) werken niet meer.

Happy Home Points is mijn manier om mijn vaste klanten te belonen. Het doel van Madame La Poule is om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. Niet alleen door het verkopen van vrolijke en kleurrijke producten, maar ook door het bieden van goede, betrouwbare en persoonlijke service. Als trouwe klant help je Madame La Poule steeds verder te groeien en daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Hoe het werkt

Om Happy Home Points te sparen heb je een account nodig. Zodra je een account aanmaakt begin je direct met sparen! Bij elke bestelling die je vervolgens plaatst ontvang je punten afhankelijk van het uitgegeven bedrag. De punten kun je verzilveren voor kortingsvouchers van minimaal €5 tot maximaal €25.

Punten sparen

Activiteit Punten
Een bestelling plaatsen 5 punten per uitgegeven euro*

 

Punten verzilveren

Je kunt punten verzilveren bij het afrekenen van je bestelling. Per bestelling kun je tussen de 500 en 2500 punten verzilveren. Bij 500 punten ontvang je €5 korting. Wissel je meer punten in dan ontvang je per punt €0,01 erbij tot een maximum van €25.

Goed om te weten

  • Regelmatig zijn er acties waarbij je extra punten kunt verdienen. Blijf hiervan op de hoogte door je aan te melden voor Happy Home News.
  • Indien je een (deel van een) bestelling retourneert worden de bijbehorende punten op je saldo in mindering gebracht.
  • De punten zijn niet overdraagbaar.
  • De punten zijn maximaal 3 jaar geldig. Indien je 3 jaar lang niet inlogt, zullen de gespaarde punten komen te vervallen.
  • De kortingsvouchers zijn niet te combineren met cadeaubonnen, andere kortingscodes of vouchers.

 

account-aanmaken