Happy Home Points is mijn manier om mijn vaste klanten te belonen. Het doel van Madame La Poule is om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. Niet alleen door het verkopen van vrolijke en kleurrijke producten, maar ook door het bieden van goede, betrouwbare en persoonlijke service. Als trouwe klant help je Madame La Poule steeds verder te groeien en daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Hoe het werkt

Om Happy Home Points te sparen heb je een account nodig. Zodra je een account aanmaakt begin je direct met sparen! Bij elke bestelling die je vervolgens plaatst ontvang je punten afhankelijk van het uitgegeven bedrag. De punten kun je verzilveren voor kortingsvouchers van minimaal €5 tot maximaal €25. Via de knop Happy Home Points kun je je saldo zien en punten verzilveren.

Punten sparen

Voor elke bestelling ontvang je 5 punten per uitgegeven euro, exclusief verzend- en betaalkosten

Punten verzilveren en code gebruiken

Je kunt punten verzilveren bij het afrekenen van je bestelling. Per bestelling kun je tussen de 500 en 2500 punten verzilveren. Bij 500 punten ontvang je €5 korting. Wissel je meer punten in dan ontvang je per punt €0,01 erbij tot een maximum van €25.

Na het inwisselen verschijnt jouw voucher op het scherm in de vorm van een code. Vul in de Winkelwagen de code in in het vel Kortingscode en klik daarna op Toevoegen. Het totaalbedrag moet na het verrekenen van de korting minimaal €10 bedragen, exclusief verzendkosten. Controleer ook of de code nog steeds is verwerkt tijdens het afrekenen.

NB. Je dient zelf de code correct in te vullen. Niet ingevoerde codes worden niet achteraf verrekend of gecorrigeerd. Wel kun je ongebruikte codes een volgende keer gebruiken, de geldigheid is een jaar na uitgifte. Je vindt de code door op Happy Home Points te klikken, en dan op Geschiedenis. De meest recente code staat bovenaan.

Goed om te weten

  • Regelmatig zijn er acties waarbij je extra punten kunt verdienen. Blijf hiervan op de hoogte door je aan te melden voor Happy Home News.
  • Indien je een (deel van een) bestelling retourneert worden de bijbehorende punten op je saldo in mindering gebracht.
  • De punten en de bijbehorende kortingsvouchers zijn niet overdraagbaar.
  • Op 13-08-2019 zijn we overgegaan op een nieuw systeem. Je spaarsaldo van voor die datum is in het nieuwe systeem geïmporteerd. Deze geïmporteerde punten blijven 3 jaar geldig. Indien je 3 jaar lang niet inlogt, zullen de gespaarde punten komen te vervallen.
  • De kortingsvouchers zijn niet te combineren met cadeaubonnen, andere kortingscodes of vouchers. Ook blijft het minimum orderbedrag van €10 van kracht.
  • Als je een bestelling retourneert of als er een bedrag wordt gecrediteerd van je bestelling worden de bijbehorende punten in mindering gebracht op het totaal aantal punten.

 

happy-home-points-knop