Geen producten gevonden...
Madame La Poule blogt

3 weeks before Christmas

3 weeks before Christmas

De Sint is net vertrokken en het is alweer 3 weken voor Kerst. Iets minder zelfs! In de topdrukte is mijn planning voor mijn blog een beetje gesneuveld dus ik ben iets later dit keer. Jullie pakketjes moeten namelijk wel op tijd de deur uit. Deze week staat de blog in het teken van koken! Ik deel een heerlijk Frans recept voor een kerstdessert en cadeautips voor de keukenprins of -prinses. Daarnaast vertel ik jullie over de supertoffe giveaway via Instagram.

5 weeks before Christmas

5 weeks before Christmas

… en nog twee weken tot 5 december, want de Sint is weer in het land! En met hem ook het strooigoed, de gevulde speculaas, het zetten van een schoentje, alle cadeaus. Allemaal leuke spannende dingen, vooral als je een kind bent.

6 weeks before Christmas

6 weeks before Christmas

Nog maar zes weken tot de Kerst. Het klinkt nu als heel ver weg, maar voor je het weet is het weer voorbij. En juist in deze periode wil ik extra genieten. Ik wil even stilstaan bij de mooie dingen die komen, plannen maken voor de feestdagen, en projectjes verzamelen die ik tijdens de Kerstvakantie kan gaan doen.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media