Bij Madame La Poule betaal je veilig met de volgende methodes:

  • Ideal
  • Paypal                       (toeslag 3,4%) 
  • Master Card             (toeslag 1,7%)
  • Visa                            (toeslag 1,7%)
  • Bancontact/ Mister Cash
  • Belfius
  • Sofort
  • Vooraf betalen via bankoverschrijving 
  • Achteraf betalen (Billink)


Alle betalingen worden verzorgd door Mollie Payments via SEOshop Payments, m.u.v. bankoverschrijving en achteraf betalen.


Vooraf betalen met bankoverschrijving
Heb je gekozen voor vooraf betalen via bankoverschrijving? Maak dan zelf, binnen 2 dagen, via jouw eigen bank het factuurbedrag o.v.v. factuurnummer* (het volledige nummer beginnend met INV, dus INVXXXXX zonder spaties) over naar:


Madame La Poule
IBAN NL05 INGB 0006 8254 32
BIC INGBNL2A

* Het niet (volledig) vermelden van het factuurnummer in de betaling kan ertoe leiden dat het langer duurt voordat de betaling aan de bestelling wordt gekoppeld en het pakket wordt verzonden.
Achteraf betalen (Billink)

Wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt het gehele betaalproces door Billink uitgevoerd. Tijdens de bestelling wordt een controle uitgevoerd op kredietwaardigheid. Als de betaling geautoriseerd wordt ontvang je van Billink een e-mail met de betaalspecificaties. Wordt de betaling niet geautoriseerd dan is achteraf betalen niet mogelijk en kun je kiezen voor één van de andere betaalmethoden.

Betaling dient uitsluitend te worden gedaan aan de hand van de instructies in de e-mail van Billink. Achteraf betalen is mogelijk tot een bedrag van €250 per bestelling, met een maximum van €500 aan openstaande nota's per persoon. 

Let op! Voorkom onnodige extra kosten en betaal op tijd! Billink zal bij het uitblijven van de betaling extra kosten in rekening brengen en uiteindelijk een incassotraject starten. Dit proces verloopt buiten Madame La Poule om, wij hebben geen invloed op het proces.


Deze betaalmethode is op dit moment alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.

Meer informatie over Billink en hun voorwaarden vind je op hun site onder Consumenten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Klik hier voor meer informatie over Verzenden & Retourneren.


Er is iets mis gegaan tijdens de betaling
Indien je je geregistreerd hebt als klant (aanbevolen), dan kun je al je bestelgegevens zien in Mijn Account. Je kunt dan ook je betaling voldoen met uitzondering van bankoverschrijving.

Heb je afgerekend als gast, dan kun je een mail sturen naar bonjour@madamelapoule.nl. Je ontvangt via de mail instructies over hoe je alsnog kunt betalen.