Bij Madame La Poule betaal je veilig met de volgende methodes:

Alle betalingen worden verzorgd door Mollie Payments, m.u.v. bankoverschrijving en achteraf betalen.

Vooraf betalen met bankoverschrijving

Heb je gekozen voor vooraf betalen via bankoverschrijving? Maak dan zelf, direct na het plaatsen van jouw bestelling, via jouw eigen bank het factuurbedrag o.v.v. factuurnummer* (het volledige nummer beginnend met INV, dus INVXXXXX zonder spaties) over naar:


Madame La Poule
IBAN NL05 INGB 0006 8254 32
BIC INGBNL2A

* Het factuurnummer vind je in de bijlage van de orderbevestiging die je per mail ontvangt. Het niet (volledig) vermelden van het factuurnummer in de betaling kan ertoe leiden dat het langer duurt voordat de betaling aan de bestelling wordt gekoppeld en het pakket wordt verzonden. Kenmerken als ordernummer, achternaam o.i.d. worden door het systeem niet herkend en leiden ook tot vertraging.


Achteraf betalen (Billink)

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland en wordt alleen getoond na het invullen van correcte NAW-gegevens. Ook dienen het factuuradres en het afleveradres gelijk aan elkaar te zijn.

Wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt het gehele betaalproces door Billink uitgevoerd. Tijdens de bestelling wordt een controle uitgevoerd op kredietwaardigheid. Als de betaling geautoriseerd wordt ontvang je van Billink een e-mail met de betaalspecificaties. Wordt de betaling niet geautoriseerd dan is achteraf betalen niet mogelijk en kun je kiezen voor één van de andere betaalmethoden.

Betaling dient uitsluitend te worden gedaan aan de hand van de instructies in de e-mail van Billink. Achteraf betalen is mogelijk tot een bedrag van €250 per bestelling, met een maximum van €500 aan openstaande nota's per persoon. 

Let op! Voorkom onnodige extra kosten en betaal op tijd! Billink zal bij het uitblijven van de betaling extra kosten in rekening brengen en uiteindelijk een incassotraject starten. Dit proces verloopt buiten Madame La Poule om, wij hebben geen invloed op het proces.

Meer informatie over Billink en hun voorwaarden vind je op hun site onder Consumenten.

VVV Cadeaukaart & Webshop Giftcard 

Madame La Poule is acceptant van de VVV Cadeaukaart Webshop Gift Card. Om hiermee te kunnen betalen heb je een geldig VVV Cadeaukaart of Webshop Gift Card nodig met een kaartnummer en pincode.

Tijdens het afrekenen kies je uit de Betaalmethoden voor de optie Cadeaukaart. Rond de bestelling helemaal af door op Kopen te klikken. Je wordt daarna doorverwezen naar de betaalpagina waar je het kaartnummer en de pincode in kunt vullen. Je kunt zelf kiezen hoeveel je van het saldo gebruikt voor deze aankoop. Is het bedrag van je bestelling hoger dan het bedrag dat je met de kaart betaalt, dan kun je het restant betalen met één van de andere betaalmethodes, m.u.v. Billink en Bankoverschrijving.

Blijft er nog saldo over op je kaart na deze aankoop? Check dan de gebruiksvoorwaarden van de uitgever van cadeaukaart.

LET OP! Het kaartnummer moet niet worden ingevuld in het veld Kortingscode in de Checkout pagina. Het is namelijk geen kortingscode of -voucher van Madame La Poule, maar een betaalmiddel. Het is wel mogelijk om met deze cadeaukaarten te betalen als je een kortingscode van Madame La Poule hebt gebruikt.

 

Madame La Poule Cadeaubon

Voor het betalen met een cadeaubon van Madame La Poule (niet te verwarren met een cadeaukaart van VVV of Webshop Giftcard) volg je de volgende instructies:

  1. Kies als betaalwijze de betaalwijze waarmee je het restant van het bedrag wilt betalen, bijvoorbeeld Ideal. De betaalwijze Cadeaukaart is alleen voor de VVV Card en Webshop Gift Card). 
  2. Vul in het veld Kortingscode de code in die op de Madame La Poule cadeaubon staat.
  3. Controleer alle gegevens en klik op Kopen. Om het restant van het bedrag te betalen word je nu herleid naar de betaalwijze van jouw keuze.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Klik hier voor meer informatie over Verzenden & Retourneren.


Er is iets mis gegaan tijdens de betaling

Indien je je geregistreerd hebt als klant (aanbevolen), dan kun je al je bestelgegevens zien in Mijn Account. Je kunt dan ook je betaling voldoen met uitzondering van bankoverschrijving.

Heb je afgerekend als gast, dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Je ontvangt via de mail instructies over hoe je alsnog kunt betalen.