Geen producten gevonden...

Verzenden & retourneren

Aangepaste verzending

Let op! Alle bestellingen die geplaatst worden van dinsdag 27 juni tot en met donderdag 29 juni worden opp de volgende werkdag verzonden.  Er kunnen helaas geen uitzonderingen worden gemaakt.

 

Verzendkosten

 
Brievenbuspost NL                       €2,95 (gratis vanaf €50,00 winkelwaarde)

Pakketpost NL                               €4,50 (gratis vanaf €50,00 winkelwaarde)

Pakketpost België & Duitsland   €5,95 (gratis vanaf €65,00 winkelwaarde)

Please click here for all our international shipping rates. 

 
 
Levertijd & Verzending
 
Actuele levertijden worden vermeld op de productpagina, en worden zo vaak mogelijk bijgewerkt. Ook de voorraadstatus wordt continu bijgewerkt. 
 

Tenzij anders vermeld in de levertijd van het product worden bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur zijn geplaatst en betaald, dezelfde dag verzonden. Tijdens het afrekenen kun je ook een andere afleverdag kiezen. Heb je artikelen besteld met verschillende levertijden, dan wordt de gehele bestelling in één keer verzonden als alle artikelen op voorraad zijn. Hou er rekening mee dat vooraf betalen via bankoverschrijving 1 tot 2 dagen extra verwerkingstijd behoeft voordat de bestelling kan worden verzonden. Onder Betaalmethoden lees je meer over het betalen van je bestelling. 

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL via MyParcel. PostNL bezorgt in Nederland in principe op de dag na verzending, op dinsdag tot en met zaterdag. Voor België is dat 1 a 2 werkdagen. Dit is een indicatie, wij kunnen dit niet garanderen. 

Om de verzendkosten te beperken worden bestellingen zoveel mogelijk verzonden als brievenbuspost. De kosten van brievenbuspost bedraagt €2,95, ongeacht het gewicht.


Verzending Zoetermeer
Ik bezorg gratis in Zoetermeer! Voer tijdens het afrekenen kortingscode 'zoetermeer' in voor gratis bezorging. Na de ontvangst van de betaling neem ik contact met je op voor een bezorgafspraak. Dit kan uitsluitend op werkdagen, vaak binnen 48 uur.


Heb je een andere kortingscode of cadeaubon die je ook wenst te gebruiken in combinatie met deze gratis bezorgservice, neem dan contact met me op.

Let op: deze service is uitsluitend voor afleveradressen in Zoetermeer, niet voor omliggende gemeentes. Bestellingen met een afleveradres buiten Zoetermeer waar deze code voor is ingevuld worden geannuleerd.


Afhalen

Het is niet mogelijk om producten bij Madame La Poule af te halen. 

 
Retourneren

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, retour worden gestuurd. 

Alle retouren dienen eerst te worden aangemeld bij Madame La Poule, ongeacht de reden. Stuur zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, een mail naar bonjour@madamelapoule.nl.

Is de retour naar aanleiding van een defect artikel, dan ontvangen wij graag foto’s om het defect te beoordelen.  De verzendkosten voor het retourneren van een defect artikel komen voor de rekening van Madame La Poule. 

Voor alle overige redenen van retour komen de verzendkosten voor rekening van de klant. 

Alle retouren dienen zorgvuldig te worden ingepakt, en te worden voorzien van de originele verpakking. Retouren die beschadigd zijn of onzorgvuldig zijn verpakt worden niet in behandeling genomen.

Als het geretourneerde artikel in goede staat door ons wordt ontvangen, kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:


Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media