Alles voor een gezellige Kerst

De leukste cadeaus voor de Kerst shop je online bij Madame La Poule. Je vindt hier niet alleen de hipste spulletjes voor onder de boom, maar ook kerstdecoratie en kerstkaarten. Gratis inpakservice, snel in huis!

Maak er een gezellige Kerst van en shop hier jouw vrolijk ingepakte cadeautjes voor groot en klein. Ook vind je hier mooie decoratie en een kaartje om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Rice Dk, maar ook veel andere merken zoals Rifle Paper Co, Illu-ster, House of Disaster en Pimpelmees. Van kerstkaarten tot kerstboomhangers, alles is zorgvuldig geselecteerd voor een mooi en geslaagd kerstfeest.

Gratis inpakservice

Maak gebruik van onze speciale inpakservice voor de Kerst en je ontvangt je cadeautjes mooi en stijlvol verpakt voor onder de boom. Rechtstreeks verzenden naar de ontvanger kan ook. Kies bij het afrekenen het adres van de ontvanger als verzendadres en laat ons in de Opmerkingen weten of we namens jou een korte boodschap bij het kerstcadeau kunnen toevoegen. Bekijk ook de uitgebreide Happy Holiday Gift Guide voor gerichte cadeautips.