Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
20 Apr 2022

Win een Als Drie Druppels Water pakket t.w.v. €57

In samenwerking met Linda Groen, schrijfster van Als Drie Druppels Water, mag ik dit supertoffe boekenwurmpakket weggeven! Het pakket bestaat uit:

Het pakket heeft een totale winkelwaarde van €57 en bevat alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen lezen. Leuk voor jezelf, of als cadeau voor Moederdag!

 

winactie-als-drie-druppels-water

 

Hoe doe je mee:

  • Like @lindagroen.eu én @madamelapoule op Instagram
  • Laat op de post van de winactie bij @madamelapoule weten dat je meedoet. Klik hier voor de juiste post.
  • Tag iemand die deze winactie niet mag missen. Het is niet verplicht, maar wel leuk.
  • Doe dit allemaal uiterlijk vrijdag 29 april!

 

Over het boek

als-drie-druppels-water

Lucy verwerkt de dood van haar beste vriendin Jess in Clifford’s Cove aan de oostkust van de VS. Daar wordt ze aangestaard door de bewoners. Ze lijkt sprekend op Louise, een meisje dat jaren geleden op onverklaarbare wijze is verdwenen. Met Ally, die ook op haar lijkt, begint Lucy een zoektocht naar de toedracht van de verdwijning van Louise en worden daarbij geholpen door twee plaatselijke agenten. Hoe meer van het mysterie wordt ontrafeld, hoe meer vragen er bovenkomen.

Linda Groen (1972) is geboren en getogen in Nederland. Sinds 2000 woont ze met haar kinderen en katten in een stadje in Zuidwest Frankrijk. Ze is zelfstandig tekstschrijfster en vertaalster. ‘Als drie druppels water’ is haar debuutroman.

 

Kleine lettertjes

  • Je kunt alleen meedoen als je een verzendadres in Nederland of België hebt.
  • Meedoen kan tot en met vrijdag 29-04-2022 23:59 uur.
  • Uit alle reacties die aan de voorwaarden voldoen zal één winnaar worden gekozen. De winnaar wordt zo snel mogelijk via Instagram bekend gemaakt. Daarin word je gevraagd om je adresgegevens binnen 2 dagen te mailen. Mocht ik geen adres hebben ontvangen binnen een week, dan vervalt de prijs en wordt een andere winnaar gekozen. Na ontvangst van het adres wordt het pakket binnen 5 werkdagen naar je toegestuurd.
  • Het is niet verplicht, maar een foto van je prijs op Instagram waarin je ons tagt zouden we wel leuk vinden.
  • Deze winactie is op geen enkele wijze geassocieerd met, gesponsord, georganiseerd of onderschreven door Instagram of Facebook.
Reacties
Wat een gaaf pakket! Ga duimen!
Ingrid - 29 Apr 2022 - 14:38
Laat een reactie achter