Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
20 May 2021

Vijf handige cadeautips voor het nieuwe huis

Er zijn weinig dingen die meer stress opleveren dan een verhuizing. Het is het moment waar je tegen allerlei onverwachte hobbels aan kunt lopen, zoals een broer die een gat boort in je net aangelegde leiding (been there), een kast die niet door de deur past (done that), om maar niet te spreken over de klusmoeheid en slaapgebrek. Maar als je er eenmaal zit en je net ingerichte huis als een echt thuis begint te voelen, dan kun je eindelijk met de voetjes op de bank bijkomen en genieten. Hoe leuk is het dan als je nieuwe stap wordt bekroond met een leuk cadeautje? Hieronder vijf toffe cadeautips voor iemand die net is verhuisd.

Tip 1 – Klushulp ná de verhuizing. Als iemand net is verhuisd na een lange klusperiode is nog meer klussen misschien het laatste waar hun hoofd naar staat. Bied dan juist nog wat hulp aan. Hebben ze een tuin? Er is een grote kans dat daar voor de verhuizing weinig tijd voor is geweest. Ga een keer gezellig onkruid wieden of nieuwe plantjes aanleggen. Het is voor jezelf ook erg fijn om in de buitenlucht bezig te zijn.

Tip 2 – Geef een praktisch cadeau, bijvoorbeeld keukengerei. Iets kleins zoals een citruspers kun je leuk aankleden met verschillende citrusvruchten en, als je tijd hebt, een leuk eigen recept op een geïllustreerd kaartje.

rice-citruspers

Tip 3 – Groen. Planten zorgen voor een gevoel van rust en warmte. Geef daarom een mooie plant in een leuke plantenpot. Heeft de ontvanger geen groene vingers, dan is een vetplantje altijd handig omdat ze weinig verzorging nodig hebben. Zijn er huisdieren dan kun je beter informeren naar planten die niet giftig zijn voor viervoeters. Vraag ook naar allergieën of luchtwegaandoeningen van gezinsleden, zodat je zeker weet dat de plant goed ontvangen wordt. 

plantenpot-kitsch-kitchen

Tip 4 – Maak een toffe cadeaumand. Spreek met wederzijdse vrienden of familie af om samen een toffe mand te geven. Deze kun je vullen met allerlei leuke spullen zoals bekers, borden, thee, siroop in een leuke fles, chocola, koekjes en meer. Voeg daarbij leuke kaartjes toe van iedereen die bijdraagt voor een persoonlijke touch. En uiteraard kan de mand daarna worden gebruikt als opberger in het nieuwe huis.

Tip 5 -  Een opgeruimd bureau. Rifle Paper Co. fans doe je echt een plezier met bureauaccessoires van dit Amerikaanse merk. Ze zijn een lust voor het oog, maar ook erg praktisch. Zo kun je in deze bureau-organizer meerdere spullen kwijt, zoals mappen, notitieboeken en je telefoon.

bureau-organizer-rifle-paper-co

 

Wat je ook kiest, kijk goed waar je de ontvanger een plezier mee doet. Of het nu een bosje bloemen is of een mooi theekopje, het moet bij hen passen. Aandacht is namelijk nog altijd het allerbeste cadeau dat je kunt geven.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter