Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Jan 2019

Vijf tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Het is binnenkort Valentijnsdag, voor velen de dag waarop je de mensen van wie je houdt laat weten hoeveel je ze waardeert. Wil je de liefde van je leven een mooie dag bezorgen, maar heb je even geen inspiratie? Ik heb voor jou vijf toffe tips verzameld om je op gang te helpen.

Zeg het met een kaartje

valentijnskaart-mane-squeeze

Of er nu een heuse dichter in jou schuilt of niet, met een persoonlijk en handgeschreven kaartje tover je al snel een glimlach op het gezicht van je lief. Rifle Paper Co. heeft dat goed begrepen en weet keer op keer mooie, verrassende kaarten te maken. Bekijk hier alle Valentijnskaarten van Rifle Paper Co.

 

Armcandy

armband

Een mooi teken van je liefde met deze armband Simplicity van BeJoyce. Het zilveren hartje wordt door Joyce handgemaakt, waardoor het echt uniek is. Geen een hart is hetzelfde. De armband is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, maar deze groene is mijn lievelings. Welke vind jij het mooist?

Coffee, my dear?

rice-beker-small-hearts

Ontbijt op bed, of gewoon een heerlijk warm bakkie om de dag mee te starten? Deze Rice beker Small Hearts geeft je koffie nét iets meer. De melamine beker is geschikt voor zowel warme als koude dranken en kan dagelijks in de vaatwasser. Heb je geen tijd voor een uitgebreid ontbijt, doe er een lekker chocolaatje bij. Het wordt zeker weten gewaardeerd!

 

Liefde gaat door de maag…

 

matroos

…maar je hoeft niet altijd zelf te koken. Wil je een avond culinair genieten in Rotterdam? Laat je dan verrassen bij De Matroos en het Meisje in de hippe wijk Katendrecht. Bijzondere combinaties van smaken worden bijeengebracht in een gebalanceerd verrassingsmenu, waarvan je alleen het aantal gangen kunt kiezen. Tip: Reserveer tijdig en geef allergieën van tevoren door.

 

Romantisch overnachten met uitzicht over de Maas

 

cherry-cake

Voor de laatste tip blijven we nog in Rotterdam, want op het Noordereiland vonden wij een parel van een B&B. In Cherrycake & Chocolate kun je kiezen uit vier romantische kamers in een herenhuis uit 1886, waarvan er twee uitzicht hebben over de Maas en de Markthal. Eigenaresse Anja zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt, en het uitgebreide ontbijt is om van te smullen. Vanuit het historische Noordereiland vertrekken watertaxi’s naar verschillende delen van de stad voor een schappelijke prijs, waaronder Katendrecht (zie tip 4).

 

Tot zover de tips. Heb je zelf nog een leuke tip voor een uitje of overnachting, laat het me weten in de opmerkingen hieronder. Zoek je meer cadeau-ideeën, kaarten of decoratie voor 14 februari, neem dan een kijkje op de pagina voor Valentijnsdag.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter