Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Nov 2018

Tel met Madame La Poule af naar Kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat is een hele gezellige periode van lichtjes, kaarsjes, pepernoten en cadeautjes.  Toch ervaar ik elk jaar weer lichte stress omdat ik graag op tijd alle cadeaus in huis wil hebben, het huis wil opruimen en versieren voor Sint én Kerst en ik graag mijn familie en vrienden de leukste cadeaus wil geven. O, en ik wil ook nog een geslaagde Pakjesavond, heerlijk Kerstdiner op tafel zetten, gezellige spelletjes doen met de kids en naast alle feestdagen ook alle verjaardagen in december meevieren. Ontzettend druk, dus. Herkenbaar?

aftellen-naar-kerst

Waarom aftellen?

Wat mij vorig jaar veel rust heeft gegeven is het volgen van een Adventskalender voor Kerst. Elke week had ik in de shop een blog en Happy Home News mail met daarin een tip, een aanbieding en een winactie. Omdat ik met de shop bezig was om alles op tijd te bedenken pakte ik daarin ook een groot deel van mijn eigen to do lijst mee, en het werkt! Het heeft mij geholpen met na te denken over voor wie ik welk cadeautjes moest kopen, wat ik op tafel zou zetten voor Kerst, en ik heb zelfs nog een leuk moeder-dochter uitje gevonden voor mij en Olivia tijdens mijn zoektocht naar leuke kerstvakantietips voor jullie. 

Wat houdt het in?

Net als vorig jaar staat Madame La Poule elke week voor je klaar met een adventskalender. Dit jaar heet de kalender Happy Holiday Cheer en je krijgt wekelijks weer leuke inspiratie en aanbiedingen. Dit jaar wordt het extra leuk omdat je allerlei leuks kunt winnen van Madame La Poule én andere leuke webshops, zoals Splendith, Roppongi en Little Elephant.

Hoe doe ik mee?

Wil je niks missen en gezellig meedoen? Meld je dan nu aan voor Happy Home News en je leest als eerste alle leuke acties tot aan de feestdagen. Daarnaast ben je automatisch VIP en geniet je van extra nieuwtjes, inspiratie en exclusieve kortingen.

Klik hier om je aan te melden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter