Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
02 Feb 2019

Rice behang - The Best of Both Worlds

Het nieuwe jaar is begonnen, het is hartje winter, maar toch kriebelen mijn handen. Ik ben begonnen met nieuwe dingen te doen (een workshop aquarel), al mijn taken op orde aan het brengen en gestart met frisse ideeën.  Vaak wil ik ook wat aan het interieur veranderen zodat het past bij het komende seizoen. Vaak zijn wat nieuwe kussens en accessoires al genoeg, maar soms wil ik ook iets drastisch doen zoals een nieuwe kleur aan de muur of nieuw behang.

The Best of Both Worlds

rice-behang-blauw

Afgelopen najaar introduceerde Rice een nieuwe behanglijn in samenwerking met Eijffinger, waarin het Deense bedrijf hun vrolijke signature stijl moeiteloos combineert met moderne trends. Samen met de Nederlandse behangspecialist hebben ze met deze lijn opnieuw ‘the best of both worlds’ gecreëerd: de mooiste prints, vooral bekend uit het Rice melamine servies, op kwalitatief goed behang. Echt Everyday Magic!

Trends en kleuren

rice-behang-luipaard

We zien een voortzetting van botanische en jungle thema’s, maar ook klassieke bloemenprints zoals de populaire Dark Rose uit de SS2019 collectie. En natuurlijk vind je ook de  glamour van Rice terug in de collectie met de spetterende Leopard print en het glitter behang. Wat erg leuk is om te zien, is dat een groot aantal prints in verschillende kleuren leverbaar zijn, zodat je het kunt combineren met de kleuren in jouw interieur. Roze, bordeauxrood of donkergroen, jouw kleur zit er vast en zeker tussen.

Waar te koop

rice-behang-kleuren

Het behang van Rice is onder andere verkrijgbaar bij de Zoetermeerse Behanghal, waar je niet alleen een enorme sortering aan behang aantreft, maar waar je ook terecht kunt voor deskundig advies en een uitstekende service. De Behanghal heeft ook eigen, professionele behangservice, en je kunt je keuze ook laten verzenden. Handig als je niet genoeg tijd hebt, maar wel een mooi behangen muur wilt. Wil je meer informatie en contact opnemen met de Behanghal, klik hier.

Zoek je bijpassende interieuraccessoires en servies, bekijk dan onze uitgebreide collectie Rice Dk.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter