Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
24 Mar 2018

Easter Egg Hunt

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!

Hoe het werkt

Er zijn twee verschillende soorten eieren: eieren met korting en eieren met een winactie. Vanaf zondag 25 maart tot en met vrijdag 30 maart wordt er elke dag een nieuw ei verstopt ergens in de site. Dat kan in de producten zijn, maar ook in andere pagina’s op de site. Als je het ei vindt dan kun je gebruik maken van de korting of meedoen met de winactie dat aan het ei gekoppeld is.

Zodra een nieuw ei geplaatst is dan wordt dat hier op deze pagina, op Instagram en op Facebook aangekondigd, met een bijpassende foto van het ei. Zorg dus dat je Madame La Poule volgt op al deze kanalen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Deel, like en post voor meer gezelligheid met hashtag #mlpeasteregghunt.

Om het voor iedereen leuk te houden vraag ik je om de locatie van de eieren niet te verklappen op social media. Zo maakt iedereen evenveel kans.

 

Paaseieren met korting

Kortingseieren bevatten een kortingscode die je kunt gebruiken tijdens het afrekenen van je bestelling. De locatie van de kortingseieren kunnen in de loop van de actie worden gewijzigd, dus zorg dat je de code noteert als je het ei vindt. Vind je meerdere kortingseieren, hou er dan rekening mee dat je per bestelling slechts één kortingscode kunt gebruiken. Lees de actievoorwaarden hieronder goed door.

 

Paaseieren met winactie

Aan deze eieren hangt een leuke prijs waarvan slechts één persoon de winnaar kan zijn! In het ei zit een codewoord die je kunt gebruiken om voor de prijs mee te dingen. Dit doe je door op de bijbehorende aankondiging op Instagram een comment achter te laten met daarin het codewoord en de plek waar je het ei hebt gevonden. De eerste die het ei vindt en aan alle voorwaarden voldoet, wint de prijs. Lees de actievoorwaarden hieronder goed door.

 

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van zondag 25 maart tot en met maandag 2 april. Na 2 april zijn de kortingscodes niet meer actief en kan er niet meer worden gereageerd om mee te dingen voor een prijs.
  • Voor alle kortingscodes geldt dat ze niet in combinatie kunnen worden gebruikt met andere kortingscodes of vouchers.
  • Kortingen worden niet achteraf verrekend of met terugwerkende kracht toegekend op eerder geplaatste bestellingen.
  • Bij gebruik van de kortingscodes zijn de reguliere regels met betrekking tot verzendkosten van kracht.
  • Winacties zijn alleen toegankelijk voor deelnemers ouder dan 18 jaar, met een adres in Nederland of België, en die Madame La Poule op Instagram volgen.
  • De winnaars van de winacties worden uiterlijk woensdag 4 april bekend gemaakt en benaderd met het verzoek de volgende gegevens te verstrekken: naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs uit te reiken en hierover te corresponderen. De winnaars hebben 24 uur de tijd om te reageren. Wordt er niet tijdig gereageerd dan gaat de prijs naar een andere gegadigde.
  • De prijzen worden uiterlijk vrijdag 6 april naar de winnaars verzonden.
  • Deze actie is op geen enkele wijze verbonden, gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram of Facebook.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter