Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Mar 2018

Nieuw! Rice High Summer 2018

De lente staat voor de deur en de nieuwe High Summer collectie van Rice is uit! In deze nieuwe collectie vind je drie nieuwe zomerse prints en effen melamine servies in een nieuwe stijl.

Melamine servies nieuwe stijl

Dit voorjaar lanceerde Rice een nieuwe stijl melamine servies in drie effen kleuren: Sky Blue, Dark Pink en Dark Green. Deze drie mooie kleuren vormen de basis van de High Summer 2018 collectie. Het nieuwe servies een mooie sierrand dat je terugziet op borden, saladeschalen en schaaltjes in twee maten. De trendkleur groen is daarbij de absolute favoriet.

rice-effen-melamine

 

Nieuwe, zomerse prints

Ook nieuw zijn de nieuwe zomerse prints met ijsjes, zonnetjes, zee, cocktails. Zoals we van Rice gewend zijn, zijn de prints vrolijk en kleurrijk. De Ice Cream, Summer en Pink Cocktail prints zijn bij Madame La Poule leverbaar als bekers in twee maten, kleine schaaltjes en ovale borden.  Leuk detail is dat de nieuwe kleuren effen melamine terugkomen in de binnenkant van de bekers en schalen, waardoor het leuk is om te mixen en matchen. Perfect voor warme zomerdagen in de tuin of op de camping.

 

rice-melamine-summer-ijsjes

De nieuwe collectie Rice vind je hier.

Ik hoor graag wat je van deze collectie vindt. Laat je hieronder een reactie achter?

Reacties
Wat een prachtige nieuwe items. De kleuren zijn super zomers. Geweldig voor een lange warme zomer buiten de deur.
Danielle Petit - 30 Mar 2018 - 21:17
Laat een reactie achter