Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Jun 2019

Maak kans op een golden ticket twv €15

Hoera! Vandaag, 21 juni, bestaat Madame La Poule 4 jaar! Al 4 jaar mag ik de tofste merken inkopen, de leukste bestellingen inpakken, en de liefste klanten spreken. Ik ben stiekem wel een beetje trots, want 4 jaar…dat vind ik toch best een hele tijd. Het ondernemerschap valt niet altijd mee, en gaat zeker gepaard met ups en downs en toch vind ik elke dag weer een hoop geluk in het runnen van mijn eigen bedrijf. Met jullie hulp, want zonder jullie kon het niet bestaan. Ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties, steun en bestellingen!

Golden ticket

Wie jarig is trakteert en voor deze gelegenheid heb ik een speciale actie bedacht. Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden. Wie tussen 21 en 25 juni een bestelling plaatst maakt kans op een GOLDEN TICKET!!! Voor elke 10 bestellingen die de deur uitgaan doe ik er bij eentje een GOLDEN TICKET. De keuze wordt willekeurig gemaakt op basis van loting. Op het ticket staat een unieke code waarmee je €15 korting krijgt op je eerstvolgende bestelling. Hoe cool is dat? 

Kleine lettertjes

Alleen bestellingen die geplaatst en betaald zijn van 21 juni tot en met 25 juni 2019 dingen mee. De kortingscode is 3 maanden geldig na afgifte en dient te worden ingevuld tijdens het afrekenen. Niet geldig op de verzendkosten of in combinatie met andere codes of vouchers. Alleen geldig op de aanwezige voorraad ten tijde van inwisselen. Niet met terugwerkende kracht. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Instagram of Facebook.

Ik heb een golden ticket gewonnen. Wat moet ik doen?

Doe allereerst een happy dance! Daarna kun je een foto maken van de voorkant van het golden ticket op de social media plaatsen met de hashtags #madamelapoule en #madamelapoule4jaar. Het is niet verplicht, maar ik vind het wel leuk om terug te zien. Bovendien geeft dat transparantie over de winactie.

Op de achterkant staat een einddatum en een code (deze niet zichtbaar op je socials plaatsen, zodat een ander er niet mee vandoor kan). Plaats uiterlijk op de opgegeven einddatum een bestelling en vul de betaalmethode in waarmee je het restant van je bestelling wilt betalen, bijv. Ideal. In het veld Kortingscode vul je de opgegeven code in. Klaar is Kees!

Klik hier om nu te gaan shoppen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter