Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Jun 2018

Life is Better in Color

Hoe spannend en leuk is het elke keer als Rice een nieuwe collectie lanceert! Deze Deense Wizards of Everyday Magic, zoals ik ze noem, maken van elke collectie een waar feestje. 1 juni is de najaarscollectie van 2018 gelanceerd, ditmaal met het motto Life is Better in Color, en ook nu is de collectie om op te vreten.

Nieuwe melamine prints

De zes Rice melamine prints zijn weer erg origineel en kleurrijk. Ze zijn alle erg verschillend, maar ook makkelijk met elkaar en met de effen melamine te combineren. Er is voor ieder wat wils. Heel bijzonder is de Leopard print, een klassieke luipaardprint met paars en aqua kleuren. De Zig Zag print wordt alom gewaardeerd om het kleurgebruik en het patroon, en de trotse pauwen hebben al menig hart veroverd. Daarnaast hebben we de mooie Hanging Flower, Fern and Flower and Wild Chervil.

rice-melamine-prints-lbc

Effen kleuren

De effen melamine kleuren zijn dit keer fris en licht, van een bubblegum pink naar een aquablauw, en zijn daardoor het hele jaar door leuk te gebruiken. Bij Madame La Poule vind je hiervan de theelepels, gebaksvorkjes, en later ook de lunchborden en bekers.

rice-effen-melamine-lbc

Thema’s

Zoals met elke seizoen zitten er één of meer thema’s in de collectie verwerkt. Naast pauwen zien we ook veel kaketoes. Deze zitten zowel in de nieuwe porseleinen collectie verwerkt (daarover later meer), maar ook in het keramiek. Wat dacht je van een kaketoe schenkkan, zeeppomp of tandenborstelhouder? 

rice-kaketoe

Op reis met Rice

Tijdens dit seizoen is er een geheel nieuwe productlijn geïntroduceerd met reisartikelen. Een van de prints voor de reiscollectie is ontworpen door niemand minder dan Selma, de 18 jarige dochter van Charlotte en Philippe, de oprichters van Rice. Er zijn documenthouders, handige toilettassen en organizers voor in je koffer.

rice-reisartikelen

Later in het seizoen

Omdat niet alle producten direct bij de lancering beschikbaar zijn wordt een hoop in de komende maanden nog geleverd. Ik verwacht nog een deel van de reiscollectie, het porselein, de stationery en de winter- en Kerstartikelen op een later moment. Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor Happy Home News en je blijft altijd up to date. Bovendien profiteer je dan van exclusieve acties en aanbiedingen. Je kunt je hier aanmelden.

Klik hier voor de nieuwe Rice collectie.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter