Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
17 Nov 2018

Happy Holiday Cheer - 5 weeks till Xmas

... en 17 dagen tot Pakjesavond!

Het is alweer de tweede week dat we aftellen naar de feestdagen. De Sint is in het land en als je kleine kinderen hebt is het misschien een uitdaging omdat ze zó nieuwsgierig zijn naar de inhoud van hun schoen, dat ze er minder goed van slapen. Maar de blije gezichten bij een gevulde schoen maken zoveel goed!

Ook dit wordt een hele leuke week, want ik heb een handige tip, een toffe aanbieding en een spetterende winactie.

Tip

... en 17 dagen tot Pakjesavond! Het is alweer de tweede week dat we aftellen naar de feestdagen. De Sint is in het land en als je kleine kinderen hebt is het misschien een uitdaging omdat ze zó nieuwsgierig zijn naar de inhoud van hun schoen dat ze er minder goed van slapen. Maar de blije gezichten bij een gevulde schoen maken zoveel goed! Ook dit wordt een hele leuke week, want ik heb een handige tip, een toffe aanbieding en een spetterende winactie. Tip  Papiergoed, één van de leveranciers van Madame La Poule, maakte ooit deze superleuke Sintkalender. Je kunt gratis downloaden als je je aanmeldt voor de Papiergoed nieuwsbrief. Daarna kun je het uitprinten en ophangen aan een touwtje met knijpertjes. Heb je kinderen dan is het ook nog handig om vooraf te markeren wanneer de schoen kan worden gezet. Het scheelt een hoop gedoe, en is het superleuk om zo af te tellen naar Pakjesavond.   Aanbieding Het wordt een extra spannende week want ik verwacht alweer een deel van de nieuwe collectie van Rice! De SS19 collectie zit weer boordevol mooie en kleurrijke prints en zoveel leuke accessoires voor in huis. Om dat alvast te vieren, krijgen de eerste 12 klanten die een bestelling plaatsen van €40 of meer deze set Rice voorraaddoosjes ter waarde van €8,90 cadeau! Alleen voor bestellingen geplaatst op of na zondag 18 november, zolang de voorraad strekt.  Winactie Deze week kun je een koffiepakket ter waarde van €41 winnen. Lees het hier!

Papiergoed, één van de leveranciers van Madame La Poule, maakte ooit deze superleuke Sinterklaas aftelkalender. Je kunt het gratis downloaden als je je aanmeldt voor de Papiergoed nieuwsbrief. Daarna kun je het uitprinten en ophangen aan een touwtje met knijpertjes. Heb je kinderen dan is het ook nog handig om vooraf te markeren wanneer de schoen kan worden gezet. Het scheelt een hoop gedoe, en is het superleuk om zo af te tellen naar Pakjesavond.

 

Aanbieding

rice-doosjes

Het wordt een extra spannende week want ik verwacht alweer een deel van de nieuwe collectie van Rice! De SS19 collectie zit weer boordevol mooie en kleurrijke prints en zoveel leuke accessoires voor in huis. Om dat alvast te vieren, krijgen de eerste 12 klanten die een bestelling plaatsen van €40 of meer deze set Rice voorraaddoosjes ter waarde van €8,90 cadeau! Alleen voor bestellingen geplaatst op of na zondag 18 november, zolang de voorraad strekt.

De nieuwe collectie wordt in de loop van deze week online gezet. Klik hier voor alle Rice producten.

Winactie

Deze week kun je een koffiepakket van Koffie Kàn ter waarde van €41 winnen. Lees het hier!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter