Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Oct 2018

Halloween Spooky Top 5

Één van mijn favoriete maanden van het jaar is oktober. De bladeren verkleuren, het licht verandert en het koele weer drijft ons naar binnen. Warme chocomel, appeltaart, kaarsjes aan, ik geniet er enorm van. Maar het allerleukste aan oktober vind ik Halloween!

Toen ik begin jaren 90 bij mijn familie in de VS verbleef, werd ik tijdens mijn eerste Trick or Treat tocht met mijn nichtjes aangestoken met het Halloween virus. Talloze huizen versierd met pompoenen, griezelige voortuinen ingericht als kerkhoven, je kon het zo gek niet bedenken, het was er allemaal.

Nu het feest ook in Nederland aan populariteit wint doen wij hier thuis volledig mee. Ons huis wordt versierd, wij trekken ons griezelige goed aan en zoeken de lokale Trick or Treat acties op.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor Halloween? Hieronder deel ik de Madame La Poule Spooky Top 5. Vijf toffe dingen om te doen rond Halloween.

 

1 – Pumpkin fun

Helemaal Halloween is natuurlijk de versierde pompoen. Naast de traditionele jack-o’-lantern (een uitgeholde pompoen met een lichtje erin) kun je ook met een stift of glow-in-the-darkverf op pompoenen tekenen. En wat dacht je van een zwerm vleermuizen geknipt uit zwart papier?

versierde-pompoen-idee

 

2 - Filmavond

Hou een griezelige filmavond. Nodig vrienden en familie uit en zoek een paar Halloween klassiekers op. Hieronder een lijst van mijn favoriete films.

  • Corpse Bride
  • The Addams Family
  • Bewitched
  • Coco
  • Coraline
  • Sleepy Hollow
  • Hotel Transylvanië
  • A Nightmare Before Christmas

corpse-bride

 

3 – Halloween party

Organiseer een Halloween feest met vrienden. Versier je huis, maak bloedstollende uitnodigingen en serveer ijzingwekkende hapjes zoals mummy broodjes, spookpizza, monsterkoekjes of heksencupcakes. Met deze Halloween feestartikelen van Meri Meri serveer je de meest verschrikkelijke creaties.

halloween-feestdecoratie-meri-meri

 

4 – Spookachtige speurtocht

Organiseer een speurtocht voor kids. Stippel de tocht uit, schrijf de aanwijzingen op zwarte kaarten met witte stift en doe ze in zwarte enveloppen. Versier de enveloppen met vleermuizen en spinnenwebben. Als de speurtocht is voltooid krijgen de kinderen een leuke prijs zoals tattoos, haarspeldjes of wat snoep.

 

5 - Ga naar een Halloween evenement

Zoek een leuk evenement in de buurt waar je onheilspellende avonturen kunt beleven. Door het hele land worden er op grote of kleine schaal attracties georganiseerd. Een leuke lijst van evenementen vind je hier.

Meer inspiratie vind je op mijn Pinterest pagina. Heb jij nog leuke tips voor Halloween? Deel ze hieronder in de opmerkingen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter