Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
13 Oct 2015

Er was eens een koffer vol oude lapjes...

Zo’n 12 jaar geleden naaide Sabien Engelenburg op een oude naaimachine een prachtige vlaggenslinger van kleurrijke lapjes voor de verjaardag van haar dochter. Met dat idee richtte ze haar bedrijf ENGEL. op, en startte ze met de verkoop van haar stoffen slingers.
 

De originele slinger van ENGEL. is een echte klassieker geworden, en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons huis. Bij elk feestje halen we hem weer tevoorschijn. De kleuren blijven prachtig en de slinger gaat lang mee.
 

Na het succes van de slinger, volgen er meer varianten, en inmiddels zijn ook tassen, pompoms, en andere feestdecoratie toegevoegd aan het assortiment. Er wordt samengewerkt met allerlei ontwerpers, zoals Jurianne Matter (Bibi slinger en Chief slinger) en recentelijk met Anne Olde Kalter voor de slinger Mr Fox.

ENGELpunt is een klein Nederlands bedrijf, met een fantastisch merk dat gebouwd is op mooi design, kleur, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 

De filosofie van Sabien is dat je naast de grote mijlpalen, ook de mooie momenten uit het alledaagse leven kunt vieren.  ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.’ 

Klik hier voor alle artikelen van ENGEL. bij Madame La Poule.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter