Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Aug 2018

Back to school

Ik wil er eigenlijk nog niet aan denken, maar binnenkort is het echt zover: de kinderen gaan terug naar school. Als de zes weken zomervakantie bijna voorbij zijn, kijk ik zowel uit naar de structuur die de schoolweken met zich meebrengen, maar ben ik ook een klein beetje verdrietig. Omdat ik de kinderen niet meer de hele dag om me heen heb (terwijl ik ze af en toe echt achter het behang kan plakken). Omdat ik het jammer vind dat ik binnenkort niet meer met een boekje buiten kan zitten. Omdat ik minder vrije tijd ga hebben, maar ook omdat de hectiek van gymtassen, lunchdozen, muzieklessen, halen en brengen weer gaat beginnen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat deze overgang het makkelijkst is als je goed voorbereid bent. Daarom trek ik er een dag voor uit om lijstjes te maken, te gaan shoppen en me voor te bereiden. Dan kan ik de laatste dagen nog goed van het vakantiegevoel genieten en wat leuks te gaan doen met mijn gezin. Lekker vis eten aan de Scheveningse haven, naar een gezellig festivalletje of een fijne wandeling maken in het verkoelende bos. Heb jij vaste rituelen om het nieuwe schooljaar in te luiden?

 

Tien Back to School Musthaves

Om je te helpen met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar heb ik hier een top 10 gemaakt van de leukste Back to school producten van Madame La Poule.

back-to-school-tips

  1. ENGEL Schoudertas Zipper Green. Handig voor zowel ouder, als het grotere kind. Een moderne tas met retro touch met voldoende ruimte voor een laptop, mappen en boeken. De tassen van ENGEL zijn gemaakt van gerecyclede limonadeflessen. Niets van te zien aan de mooie stof, maar wel zo duurzaam. €47,95
  2. Rifle Paper Co notitieblok To Doodle Do. Voor al je lijstjes en boodschappen, om last minute stress te voorkomen. €8,95
  3. Rice schoolagenda 2018/ 2019. Een supermooie schoolagenda met een handige ringband en vijf verwisselbare kaften met de leukste printjes van Rice en elke maand een leuke opdracht. Verder zit de agenda boordevol kleurrijke illustraties en inspirerende quotes €13,95.
  4. Rice schrift Paris. Schrift met op de kaft allemaal herkenbare iconen van Parijs. €3,50.
  5. Rifle Paper Co. potloden Modernist. Set van 12 mooie potloden met een illustratie van Anna Bond. Ook verkrijgbaar als setje van 4. €13,95
  6. ENGEL Etui Bunny. Ruime etui voor alle schrijfwaren, eveneens van gerecycled plastic. Bekijk ook de bijpassende rugzakken €13,95
  7. Rice ordner Lupin. In de dezelfde stijl als de agenda een mooie ordner met de geliefde Lupin print van Rice.
  8. ENGEL Rugzak Blue Elephant. Uit deze nieuwste collectie van ENGEL een ontzettend mooie rugzak ontworpen door Jurianne Matter. Verkrijgbaar in de maten Small voor de kleuters, en Large vanaf circa 6 a 7 jaar. Vanaf €29,95.
  9. Rifle Paper Co. 17 maanden planner Juliet Rose. Een prachtige planner die al in augustus 2018 start en tot en met december 2019 loopt. Ideaal voor studenten, leerkrachten en iedereen die baat heeft bij een goede planning. Dit jaar met drie supermooie stickervellen. €39,90.
  10. Rice vierkant lunchdoosje Circus Man. Handig voor de boterhammen van de kleintjes. Past gemakkelijk in een kleine rugzak en is superstevig. Nu in de SALE van €6,90 naar €4,95.

Nog meer leuke schoolspullen vind je op onze Back to School pagina.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter