Geen producten gevonden...

6 weeks before Christmas

6 weeks before Christmas

Nog maar zes weken tot de Kerst. Het klinkt nu als heel ver weg, maar voor je het weet is het weer voorbij. En juist in deze periode wil ik extra genieten. Ik wil even stilstaan bij de mooie dingen die komen, plannen maken voor de feestdagen, en projectjes verzamelen die ik tijdens de Kerstvakantie kan gaan doen.

Wat alvast op de planning staat is een moeder-dochter uitje met Olivia. In de Kerstvakantie gaan wij samen genieten van het Notenkrakerballet in Luxor theater in Rotterdam. De Notenkraker is een van die dingen die ik echt bij Kerst vind horen, net als kersttakjes, kerstbomen en elfjes. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het verhaal maar in grote lijnen ken, dus ik ben in elk geval ontzettend benieuwd.

 

notenkraker 

Bron foto: https://www.ntk.nl/voorstelling/charkov-de-notenkraker

 

Lijkt het je ook leuk om naar een voorstelling te gaan? Het ballet gaat het hele land door.

Klik hier voor de kaartverkoop.

 

Cadeautips voor kids

Misschien ben je je al aan het oriënteren op Kerstcadeautjes, of zelfs al Kerstcadeautjes aan het shoppen. Neem in elk geval een kijkje in de categorie Kerst. Je vindt er Kerstdecoratie, Kerstkaarten en natuurlijk heel veel cadeaus.

 

kerstcadeau-kids

Voor de kleintjes onder ons zijn er tal van hebbedingen en speeltjes, voor zowel grote als kleine kids.

Bekijk hier alle kindercadeautjes.

 

Uiteraard vergeten we de Sint niet want vandaag start het Sinterklaasjournaal! De Early Bird shoppers ontvangen vanaf vandaag tot en met vrijdag 17 november 15% korting op de Sinterklaas cadeautips met code 'stoomboot15'. De korting geldt niet op SALE en boeken en kan niet worden gecombineerd met andere codes. Ga hier naar de Sinterklaas cadeautips.

 

sinterklaascadeau

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media