Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
21 Nov 2017

5 weeks before Christmas

Ook in de shop draait het al behoorlijk om de Sint. Deze Inpakpiet is al aardig in de weer om de cadeautjes mooi in te pakken en tijdig te verzenden. Maar als inpakken je hobby is, is dat eigenlijk alleen maar leuk.

black-friday

 

Als je nog cadeautjes nodig hebt dan is goed om te weten dat aanstaande vrijdag 24 november Black Friday is. Black Friday is een vanuit Amerika overgewaaide traditie waarbij winkels hele mooie kortingen geven op de dag na Thanksgiving. Het is het moment om voordelig inkopen te doen voor de feestdagen.

 

Ook in Nederland raakt Black Friday steeds meer ingeburgerd en ook bij Madame La Poule shop je met een leuke korting van 20%! Ben je abonnee van Happy Home News, dan ben je VIP en krijg je 25% korting.

 

De korting is geldig op geselecteerde producten, deze vind je in de Black Friday categorie. De kortingscode wordt op vrijdag bekend bekend gemaakt. VIPs krijgen donderdagavond al toegang tot de kortingscode. Nog geen abonnee? Bovenaan de pagina kun je je aanmelden. Vergeet niet om je aanmelding te bevestigen.

 

Kerstkaarten

Elk jaar neem ik het me voor om tijdig te beginnen met het schrijven van Kerstkaarten, maar als het erop aan komt wordt het toch erg last minute en lukt het me niet om een leuke persoonlijke boodschap te schrijven. Heel erg jammer, omdat het wel een goed moment is om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. En wees eerlijk, hoe leuk is het als er een leuk, persoonlijk kaartje op de mat valt? Daarom heb ik dit jaar voor mijn klanten die in December bestellen een Kerstkaartje ontworpen, zodat ik die mee kan sturen met de bestelling. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Zoek je zelf nog leuke Kerstkaarten, dan kun je ook dit jaar slagen bij Madame La Poule. Naast deze leukerds van Rifle Paper Co, vind je ook Kerstkaarten van Papiergoed, Oktoberdots en Paperfuel. Bekijk hier alle Kerstkaarten.

 kerstkaarten

Gratis onderzetter bij je bestelling

Bestel je deze week voor minimaal €25 aan Rice producten dan ontvang je gratis een mooie onderzetter met vlinderprint. De aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.

rice-onderzetters

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter