Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Apr 2017

5 toffe Moederdagcadeaus onder 15 euro

Dit keer deel ik 5 cadeautips onder de 15 euro. Heel goed te doen met een kleiner budget, maar niet minder origineel.

 

Tip 1 - Boomvaasjes van Rice

Superleuke vaasjes in de vorm van een boom (foto hierboven), in donkergroen of blauw. De vaasjes worden geleverd in een mooi geschenkdoosje en zitten goed  en veilig verpakt. Je kunt ook een vaas geven met een bosje bloemen erin, bijvoorbeeld een veldboeket. €14,90 per stuk.

 


Tip 2 - Brownies per post

brownie 

Als je op de site komt van Mrs. Janet Brownerie ga je spontaan watertanden! Je vindt er heerlijke brownies en blondies in verschillende smaken. Eigenaresse Jeannet bakt alles zelf en verzendt de brownies in een mooi versierd brievenbusdoosje. Je kunt de brownies zelf geven, of rechtstreeks laten bezorgen bij de gelukkige, al dan niet vergezeld van een kaartje. Een doosje met 8 brownies heb je al vanaf €10,75 exclusief verzendkosten.

 

 

 Tip 3 - Relaxklets!


 relaxklets

Een superleuk boek van de makers van Slaapklets! Relaxklets laat je spelenderwijs kennismaken met yoga en mindfulness, en zit vol leuke opdrachten, meditaties, massages en kletsvragen. Voor iedereen van 2 tot 99 jaar.

 

Tip 4 - Flavourites Feest

flavourites-feest 


Flavourites, hét platform voor de leukste webshops, bestaat 10 jaar, en dat vieren ze op 20 en 21 mei met een supertof feest. Anders dan Flavourites Live, wordt het feest gehouden in het Werkspoorkathedraal in Utrecht, en kun je naast live shoppen bij tientallen webshops, ook genieten van het eten van diverse foodcarts, swingen in de rollerdisco, ontspannen in het reuzenrad en aanschuiven bij verschillende creatieve workshops. Ook Madame La Poule is erbij met een pop-up store. Spannend!

Kaartjes kosten €12,50 per persoon aan de kassa, €10,00 in de voorverkoop. Leuk om samen met je moeder het evenement te bezoeken, en misschien kun je het combineren met een lunch en een workshop.

 

Tip 5 - Schaal Tulp – Mini Labo

schaal-tulp

Mooi schaaltje van porselein met een fleurige print van een tulp. Leuk om als soepkom te gebruiken, voor een salade of als serveerschaaltje voor een bijgerecht. €12,50

 

Voor meer inspiratie en tips voor Moederdagcadeaus kun je ook een kijkje nemen op mijn Pinterestpagina.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter