Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Apr 2016

10 leuke cadeautips voor Moederdag

8 mei is het weer Moederdag. Er worden ontbijtjes gepland, verrassingen bekokstoofd, en cadeautjes gekocht. Cadeautjes kopen en inpakken, de voorpret van het plannen en het stiekem doen is voor mij echt een genot. Ik zie dat ook terug in de gezichtjes van mijn eigen kinderen van acht en vijf en dat vind ik superleuk. Nu zijn ze allebei zover dat ze niet meer zoveel verklappen, dus ik zal tot De Grote Dag moeten wachten om te zien wat ze dit keer voor leuks hebben bedacht.


Zoek jij nog inspiratie voor Moederdag? Hieronder vind je 10 cadeautips voor mama, waar ze vast heel blij van wordt.


1. Fun Shopping Day! Voor de Shopaholic mama is een dagje winkelen in de 9 Straatjes in Amsterdam echt een feestje. Kleding shoppen bij Exota of bij één van de vele tweedehandswinkeltjes, schoenen passen bij Fab en genieten van een lekkere salade bij Brix. Wil je liever niet op Moederdag  erop uit? Geef haar dan een zelfgemaakte tegoedbon voor de Fun Shopping Day en prik alvast een datum.

2. Om in Amsterdamse sferen te blijven is deze prachtige poster van een stadsplattegrond van de stad een hele mooie eyecatcher voor aan de muur, zoals gezien in VT Wonen. €32,50 Madame La Poule.









3. Voor de creatieve mama is een craft workshop superleuk om te doen. Elle Aime in Rotterdam organiseert regelmatig workshops voor zowel beginners als gevorderden. Denk aan zeefdrukken, illustreren met papier, porselein beschilderen, en nog veel meer. Tijdens de workshop kun je genieten van heerlijke, zelfgebakken taartjes van eigenaresse Lisa en daarna ga je trots naar huis met je eigen creatie(s). Een heerlijk moeder-dochter uitje! Wil je mama liever zelf een workshop laten kiezen, dan kun je haar een workshopcadeaubon geven.





4. Voor de liefhebber van zwart-wit is deze prachtige ABC-poster van Paperfuel een echte must-have. De poster is maar liefst 50 x 70 cm en is een offset druk van een handgetekende illustratie van Karin Luttenberg. Wordt geleverd met houten ophangsysteem en kan zo aan de muur. €38,50 Madame La Poule.







5. Sinds ruim een jaar ben ik de trotse bezitter van een Fujifilm Instax Mini 8, een mini-Polaroidcamera. Ik houd er van om op feestjes leuke, spontane foto’s te maken die ik aan touwtje ophang bij de piano. Ik neem hem ook mee op vakantie of met een weekendje weg. Aan de cassettes hangt een prijskaartje van ca. €1,25 per foto, maar daardoor ga je wel zuiniger om met foto’s maken. €65 Hema. (Tip: Flow Magazine biedt momenteel een jaarabonnement aan in combinatie met een Instax mini voor €89,95).






6. Mooi houten dienblad in retro stijl van Mini Labo met een fleurige print op een zwarte achtergrond. Leuk als mama al wat retro accessoires in huis heeft. €29,95 Madame La Poule.


7. Heb je een klein budget dan is een zelf samengesteld pakketje ook heel lief om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een koffie- of theepakket. Koop de favoriete koffie of thee van mama en combineer dat met een mooie koffiemok. Doe er allerlei lekkernijen bij, zoals een fles koffiesiroop van Monin, brownies van Bonne Maman of zelfgebakken koekjes, kandijstokjes, en een lekkere reep Tony Chocolonely. Maak van alles een pakje met Kraft papier en hang er een zelf geletterde label aan. Doe het allemaal in een mooi mandje of doosje, kaartje erbij en je hebt een prachtig cadeautje voor Moederdag.

8. Een leuk kaartje mag niet ontbreken, bijvoorbeeld van Rifle Paper Co. of Paperfuel. Alle Moederdagkaartjes van Madame La Poule vind je hier.








9.  Voor de culturele mama is COURAGE, de nieuwe dansvoorstelling van Conny Jansen, een aanrader. Van zaterdag 18 juni tot en met zondag 10 juli presenteert de Rotterdamse Schouwburg deze locatievoorstelling in de Ferro, de voormalige gashouder in het Rotterdamse Vierhavengebied. De voorstellingen van Conny zijn krachtig, intens en emotioneel, uitgevoerd door karakteristieke dansers die zich kwetsbaar opstellen op het podium. COURAGE is een totaalvoorstelling op een bijzondere locatie met dans en live muziek. Reguliere kaarten kosten €37,50 en als je er snel bij bent kun je aansluitend een diner op locatie bijboeken.

(Foto: Raymond de Vries)

10. De nummer 1 tip! 
Het is altijd leuk om mama te verwennen, maar het allerbelangrijkste voor Moederdag is liefde, aandacht en erkenning. Kijk haar eens diep in de ogen en vertel haar dat je van haar houdt. Daar kan geen enkel cadeautje of uitje tegenop!

Nog meer ideetjes voor Moederdag? Neems eens kijkje op mijn Pinterest pagina.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter