Geen producten gevonden...

1 week before Christmas

1 week before Christmas

Ben je al bezig met aftellen? Ik in elk geval wel. Ik kan niet wachten tot het Kerst is. Maar voordat het zover is hebben we nog een drukke maar leuke week voor de boeg. Deze week in de blog tips voor een Christmas Movie Night en een gift guide voor francofielen.

Christmas Movie Night

Een aantal weken geleden deelde ik in mijn blog de tip om een Christmas Movie Night in te lassen. Hieronder volgen 10 tips voor leuke (kerst)films.

 

1. The Nightmare Before Christmas. Mijn absolute favoriet. Als fervente fan van Tim Burton kan ik je niet vertellen hoe vaak ik deze film al gezien heb, maar elke keer kan ik er ontzettend veel van genieten. 

 

 

2. Mary Poppins. Ook een persoonlijke favoriet. Het is geen echte kerstfilm, maar past zeker in de sfeer van de feestdagen.

 

 

3. The Muppet Christmas Carol, ook een klassieker voor groot en klein.

 

 

4. Trading Places

5. Bridget Jones’s Diary

6. It’s a Wonderful Life

7. Home Alone

8. Gremlins

9. White Christmas

10.The Polar Express

 

Maak de movie night compleet met warme chocomel, zelfgebakken kerstkoekjes en hapjes. Zie mijn Pinterestbord voor inspiratie.

 

Heb jij nog tips voor leuke kerstfilms? Laat het me weten in de opmerkingen hieronder!

 

 

Gift guide voor de francofiel

Oh la la! Heb jij een echte francofiel in je midden? Dan is deze gift guide voor jou! Van een mooie beker van melamine met Parijse inconen tot een heuse Eiffeltorenlamp, je kunt hier vast slagen voor een mooi cadeau. Bekijk hier alle cadeautips. 

 

Verzending rond de feestdagen

madame-la-poule-verzending

 

In bovenstaand overzicht lees je duidelijk op welke dagen er verzonden wordt. Hou er rekening mee dat het druk kan worden bij PostNL en dat pakketten vertraging kunnen oplopen. Ik heb daar geen invloed op en kan de afleverdatum ook niet garanderen. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd!

 

Vanaf aankomend weekend ga ik genieten van een welverdiende rust. Op vrijdagmiddag 22 december gaan de laatste pakketten de deur uit en daarna gaat de shop weer op 4 januari open. Je kunt wel bestellen tijdens mijn vakantie maar de bestellingen verzonden op donderdag 28 december en daarna weer vanaf 4 januari.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media