Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Dec 2018

Win een Treat Yo-Self box van Little Elephant

Deze week maak je kans op een Treat Yo-Self box van Little Elephant. In deze verrassingsbox vind je minimaal twee sieraden en een verrassend artikel. Dat kan een leuke DIY zijn, of iets wat speciaal voor de box is gemaakt, een samenwerking met een andere shop, van alles. De waarde van de box is minimaal €25 en je mag kiezen uit de kleuren zilver of goud. Hoe tof is dat? De box wordt rond 15 januari verzonden.

Hoe doe je mee?

  • Lees de instructies goed door
  • Volg @madamelapoule en @littleelephant_nl op Instagram
  • Laat bij onderstaande foto op mijn Instagram account een opmerking achter zodat ik weet dat jij mee wilt doen (vanaf 17 december 8:00 uur)
  • Je kunt meedoen tot en met zaterdag 22 december 20:00 uur
  • Je mag iemand taggen die deze actie niet mag missen maar het is niet verplicht.

Delen = lief!

Deze weggeefactie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd met Instagram.

Voorwaarden

  • Om mee te doen heb een verzendadres nodig in België of Nederland.
  • Je dingt alleen mee voor de prijs als je aan alle instructies en voorwaarden hebt voldaan.
  • De winnaar wordt uiterlijk maandag 24 december bekend gemaakt via Instagram.
  • Na bekendmaking kan de winnaar binnen 1 week een verzendadres en een voorkeur opgeven voor de kleur van de box. Indien je niet tijdig reageert moet ik helaas een andere winnaar kiezen. Het pakket wordt rond 15 januari naar toe gestuurd.

Over Little Elephant

Al sinds 2013 ontwerpt eigenaresse Leonie sieraden onder haar eigen label Little Elephant. Haar missie is om een beetje geluk en blijdschap te verspreiden door sieraden te ontwerpen die je aan mooie momenten doen denken of je steun geven op momenten waar je dat kunt gebruiken. Als haar pakketje bij jou op de mat valt is het echt een feestje om open te maken, alles wordt met zorg en liefde ingepakt.

Symboliek betekent heel veel voor Leonie. Zo staat de naam Little Elephant voor geluk, trouw en goede herinneringen, en vind je in haar collectie ook edelstenen en elementen met een symbolische betekenis. Of je nu voor een goede vriendin shopt of voor jezelf, je vindt bij Little Elephant net dat ene bijzondere sieraad dat je vaak wilt dragen.

Reacties
Jullie blijven me verbazen met die leuke winacties. En een sieraad maakt een vrouw compleet en wat is het dan fijn dat je daar mee kan variëren. Dus.... Fingers crossed om e'er zo'n mooi kleinood te mogen winnen
Anne - 17 Dec 2018 - 10:24
Uniek dat is het! Daar hou ik héél erg van. Dat is bijzonder voor de maker en de ontvanger..dus dubbelop plezier! Ik doe graag mee! groet, Ingrid https://hobbydingen.com
Ingrid - 17 Dec 2018 - 09:25
Laat een reactie achter