Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 May 2017

Win 2 kaartjes voor het Flavourites Feest t.w.v. €25!

Hoe doe je mee?

Stap 1. Je bent aangemeld voor Happy Home News, onze wekelijkse bulletin met nieuws tips, weetjes, acties en aanbiedingen. Ben je nog niet aangemeld? Scroll naar boven op deze pagina en vul je e-mailadres in. We sturen je daarna een mail waarmee je de aanmelding kunt bevestigen.

 

Stap 2. Reageer hieronder op dit blogartikel. Vertel waar jij naar uitkijkt op het Flavourites Feest. Zijn er artikelen van Madame La Poule die je graag live wilt bewonderen? Ga je swingen in de roller disco? Welk creatieve workshop ga je volgen? Met wie ga je?

 

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 mei. Op 14 mei worden de winnaars bekend gemaakt in Happy Home News. De kaartjes ontvang je per post. De goodiebags, eentje voor jou en eentje voor je introducé, kun jij bij de stand van Madame La Poule afhalen. Zien we je dan?

 

Alle informatie met betrekking tot het Flavourites Feest vind je hier.

 

Update: Deze actie is gesloten. De winnaars worden zondag 14 mei bekend gemaakt via Happy Home News.

 

Reacties
Hoi Sonia,
Graag zou ik naar Flavourites-feest gaan, om er achter te komen wie die leuke dame Sonia is achter de leuke website Madame la Poule. Ik heb al geregeld een pakketje besteld en elke keer is het een grote verassing hoe het pakket eruit ziet. Die gezellige man die de pakketjes bij mij thuis in Zoetermeer bezorgt ken ik nu... maar welke vrouw zit er achter die feestelijke pakketjes?? Misschien een gezellige meet en greet in Utrecht?!
Maaike van der Wolf - 08 May 2017 - 20:35
Ik ben al een keer met m'n zusje naar Flavourites geweest, dat was een fantastische shopervaring! Heel anders dan online shoppen, alles in het echt zien en even aanraken... En natuurlijk: quality time met z'n 2-en, zonder kids...! Cappu met brownie, foto maken in de fotobus, tassen volladen: we gaan gewoon weer precies hetzelfde doen als de vorige keer - behalve dan dat ik de vorige keer dáár op de beurs aan haar vertelde dat ik zwanger was en dat gaat deze keer niet gebeuren ;-)
Petra - 08 May 2017 - 11:33
Al een aantal jaar gaan mijn schoonzusje en ik naar Flavourites! Zo leuk om die webwinkel in het "echt" te mogen zien, zoveel mooie spulletjes! En inspiratie voor allerlei DIY. We kijken er elke keer weer naar uit!
Paula Vos - 08 May 2017 - 11:18
Nog nooit geweest,wist niet dat het bestond,lijkt mij TOP als ik hierzo de reacties lees
Karin/kjg Oostveen - 08 May 2017 - 01:36
Flavourites is iedere keer weer een feest, al 10 jaar lang ga ik erheen met mijn vriendin. En nu is het tijd voor nog een feest, we willen rolschaatsen en kijken natuurlijk uit naar alle mooie spullen en webshops die zichzelf zo mooi presenteren. Alles bekijken is al een feestje maar nu op het grote feest aanwezig zijn....we voelen ons vereerd!
Wilma - 07 May 2017 - 21:23
Ik zou vooral gaan voor de hele beleving. Enkele uurtjes kuieren tussen de gezellige en vooral mooie standen. Inspiratie opdoen! Maar om toch enkele webshops te noemen, kies ik voor Ginger en die van Madame La Poule zelf. En een vriendinnetje die meegaat weet ik wel uit te kiezen!
Merel Cremers - 07 May 2017 - 18:36
Dan neem ik gezellig m'n moeder mee. Ben benieuwd naar de weekendtas van engel
Mack - 07 May 2017 - 13:30
Zou heel graag komen met mijn dochter we zijn allebei erg creatief en zouden een top dag hebben
Marielle Ziemerink - 07 May 2017 - 10:55
Spullen die mooi en nuttig zijn, daar ben ik gek op. De ovenschalen van Rice vind ik daarom super. Welke print zal ik kiezen? Daarvoor zou ik ze eerst wel eens in het echt willen bekijken. En dat kan vast op het Flavourites Feest. Kan ik meteen een voorraadjes wenskaarten inslaan en zo'n Origami-ketting (ook heel nuttig) of een met een ananas of een hert of een eekhoorn. Nou ja, dat zie ik dan wel.
Mitzi Tabernal - 07 May 2017 - 09:41
Ik zou speciaal van België komen naar Flavourites, samen met mijn vriend om leuke decoratiespulletjes te kopen voor ons nieuwe huis :-). En ik kijk er vooral naar uit om de Rice spullen in het echt te zien!
marcelien - 07 May 2017 - 09:13
Sinds een aantal maanden ben ik bezig met handletteren. Ik kan niet wachten om te zien wat er allemaal te verkrijgen is en vooral heel veel inspiratie op te doen.
Annemieke Dirne de Vos - 07 May 2017 - 09:12
Het leukste vind ik om de winkels waar ik altijd online iets bestel nu in het echt te mogen bewonderen
Saskia Prijs - 07 May 2017 - 09:04
Laat een reactie achter