Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Aug 2019

Welke maat tas heeft mijn kind nodig?

Bijgewerkt op 18 augustus 2021.

De supertoffe rugzakken van ENGEL zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, ze gaan ook nog eens lang mee. Geen rugzak die nadat het schooljaar is begonnen binnen een paar maanden er uit ziet alsof er mee is gevoetbald, maar die door de stevige vuil- en waterafstotende stof een hoop kan hebben. Daarnaast is er veel keus, zowel in de printjes als in maten.

Maar welke maat is nu het handigst voor jouw kind? Ik merk dat het voor veel ouders moeilijk is om in te schatten. Daarom heb ik hieronder de verschillende maten op een rij gezet, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw kind. Het zal je misschien verbazen, maar een aantal van deze tassen zullen ook jou niet misstaan. Lees snel verder.

Rugzak Small

rugzak-engel-small

De kleinste rugzak van ENGEL is echt voor de kleintjes. Als je kind nog op de crèche zit of nog net op de kleuterschool en alleen een drinkfles en broodtrommel mee moet nemen, dan is deze maat prima. In het voorvak kun je ook nog wat kleine spullen kwijt, zoals een speen of een speeltje. De maat wordt aanbevolen tot en met 6 jaar. Afmeting: 22 x 8 x 28 cm.

Rugzak Medium

engel-rugzak-medium

Deze rugzak is perfect voor als je kind op school start. Hij is wat groter dan de Small en biedt ruimte voor een lunchtrommel, drinkbeker, gymschoenen en meer. Aan de voorkant een voorvak met rits en twee handvatten en rits aan de bovenkant. De tas wordt aanbevolen voor kinderen t/m 8 jaar.

Rugzak Large

rugzak-engel-large

Voor het iets grotere kind is deze rugzak ideaal! Niet alleen je eten en drinken kunnen erin, maar ook je gymspullen, werkstuk of andere papieren in A4 formaat. Handig voor kinderen tot en met groep 8. Afmeting: 26 x 11 x 35 cm.

Naast deze tassen vind je bij Madame La Poule ook diverse etuis van ENGEL.

Uiteraard hangt de juiste maat erg af van je lengte. Twijfel je tussen twee maten meet dan de rug op en vergelijk het met de aangegeven maten. Schroom niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de maat.

Klik hier voor alle ENGEL rugzakken, etuis en tassen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter