Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Mar 2017

Vrolijk het voorjaar in met Rice

Nieuwe collectie zomer 2017

Vier keer per jaar is het feest want dan lanceert het Deense merk Rice Dk een nieuwe collectie. In maart wordt de tussencollectie voor de zomer geïntroduceerd, High Summer, en ook dit keer zit het boordevol kleur. De High Summer collectie borduurt voort op de eerder gelanceerde Spring Summer collectie, maar bevat altijd verrassende nieuwe prints en artikelen.

 

Nieuwe melamine

Bij een nieuwe collectie horen ook nieuwe prints en dit keer staat fruit centraal. Vrolijke bananen en speelse ananassen staan op het nieuwe servies van Rice melamine en op de snackdoosjes vind je ook watermeloen, kiwi en cactusfruit. Echt tutti frutti!

 

rice-melamine-servies-banaan-ananas

 

 

Grapje

Zoals met elk seizoen zit er ook in deze collectie weer een leuk, grappig product. Dit keer de maatbekers in de vorm van eendjes. Niet alleen als maatbeker leuk, maar ook als schaaltje voor nootjes, rozijntjes of voor de suiker op tafel. Een setje bestaat uit vier verschillende kleuren, en er zijn twee kleurencombinaties beschikbaar.

 

 rice-maatbekers-eend

 

Uit Charlotte’s servieskast

Helemaal nieuw in de collectie zijn de artikelen van email. Er zijn voorraadpotten in twee verschillende formaten, een suikerstrooier en een flessenrek. Alle artikelen hebben de Charlotte’s Cupboard print, een ontwerp dat gebaseerd is op de inhoud van de servieskast van Charlotte Guéniau, de vrouw achter het merk Rice. Het opbergrek kun je ook gebruiken om bestek in op te bergen, of om je keukenwaar naar je tuin of terras te brengen. 
De artikelen van email worden later deze maand verwacht. 

 

 rice-voorraadpotten-email

 

Kinderservies

Half april verwachten we ook leuke, nieuwe toevoegingen aan het kinderservies. Het wolkjespatroon en de Sailor Anchor komen terug in kinderbestek, bekers en bordjes. Echt leuk voor de allerkleinsten.

 

 

 

Back to school

Het duurt nog een poosje, dus je zult zeker geduld moeten hebben, maar er komt ook dit jaar een breed assortiment aan schoolspullen van Rice. Yay! Een prachtige nieuwe rugzak met de Raindot print, multomappen, notitieboeken en natuurlijk een gloednieuwe schoolagenda. De schoolspullen worden pas begin juni verwacht,  maar hier heb je alvast een sneakpeek.

 

rice-schoolspullen 


Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en lees als eerste wanneer de nieuwe collectie van Rice binnen is.
 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter