Geen producten gevonden...

Mélanie Voituriez

Mélanie Voituriez

Wie naar de illustraties van Mélanie Voituriez kijkt, ziet een prachtig en natuurlijk kleurgebruik, minutieuze details en een mooi gebruik van licht en donker. Voor mij als illustratiefanaat is haar werk fantastisch om te zien. Wat maakt haar werk zo bijzonder?

Mélanie Voituriez is een freelance illustrator met een achtergrond in textielontwerp. Ze is gevestigd in Normandië, maar trekt er regelmatig op uit om haar reisdagboek te vullen met reisverhalen en tekeningen.

Haar passie voor interieurstyling komt goed naar voren in haar werk. Ze tekent graag huizen, zowel de buitenkant als het interieur en ze heeft de gave om ons het bijzondere te tonen in alledaagse dingen. Haar favoriete materialen zijn gouache en aquarel.

 

Woondecoratie

Dankzij de samenwerking met een Franse producent van interieuraccessoires zijn de illustraties van Mélanie nu ook verkrijgbaar als sierkussens, art prints en dienbladen. Je vindt een selectie van haar artikelen hier in mijn shop.

 

Opvallend zijn de art prints met straatbeelden uit de drie wereldsteden Parijs, New York en Londen. Ik krijg spontaan zin om deze steden weer eens te bezoeken. Maar, mijn absolute favoriet is het dienblad met Frida Kahlo. In de illustratie zie je een stukje van een interieur: een kastje met daarop een vaas bloemen, plantjes en cactussen. Boven het kastje hangt een illustratie van Frida Kahlo. Een illustratie in een illustratie, echt heel mooi gedaan.

 melanie-voituriez-dienblad-frida-kahlo

Wat is jouw favoriete print van Mélanie? Laat het me weten in de opmerkingen hieronder.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media