Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
20 Jun 2018

Madame La Poule 3 jaar + Photo Challenge

Get your camera ready and pop the champagne, want vandaag, 21 juni 2018, bestaat Madame La Poule precies 3 jaar!

In 2015, op Vaderdag, gingen de virtuele deuren van mijn shop open, een felbegeerde droom waar ik al jaren mee rondliep. Tot diep in de nacht zat ik in de laatste weken voor de opening te werken, want alles was voor mij nieuw, en ook al had ik me goed voorbereid, op het laatste moment ging er van alles mis en ik kon als perfectionist nog altijd dingen vinden die beter konden.

 

Nu, 3 jaar later,  ben ik nog steeds ontzettend blij met mijn carrièreswitch. Ik maak nogal wat uurtjes in de shop, maar de voldoening die ik eruit haal maakt het helemaal de moeite waard. Het allerleukste vind ik nog steeds het grote aantal supertoffe reacties die ik van mijn klanten krijg. Jullie waardering geeft mij enorm veel energie en ik hoop nog heel veel jaartjes hiermee door te kunnen gaan.

 

Wie jarig is trakteert en daarom heb ik een aantal leuke dingen voor jullie.

Ten eerste is er vanochtend een Happy Home News mail uitgegaan met een toffe korting voor de abonnees.

Daarnaast krijgt elke klant die minimaal €25 in de shop besteedt een leuke goodiebag bij zijn of haar bestelling, zolang de voorraad strekt!

Verder is er een superleuke winactie op Instagram, eentje die ik ook ontzettend spannend vind, maar die speciaal is gemaakt voor al mijn klanten van de afgelopen 3 jaar: De Madame La Poule Photo Challenge! De prijs is een surprise goodiebox ter waarde van €50!!!

 

Wat moet je doen om mee te dingen?

 1. Maak een supermooie foto van jouw favoriete aankoop bij Madame La Poule. Wees creatief en gebruik lekker licht beeld.
 2. Post de foto op jouw instagram account met de hashtags #madamelapoule en #lapoulephotochallenge. Je dient beide hashtags te gebruiken zodat ik jouw inzending kan vinden.
 3. Volg Madame La Poule op Instragram
 4. Tag Madame La Poule in de foto
 5. Vertel in je post wat jij het leukst vindt aan Madame La Poule

Klik hier voor het Instagram account van Madame La Poule

Actievoorwaarden

 • Meedoen kan van donderdag 21 juni tot en met vrijdag 6 juli 2018.
 • De actie is alleen toegankelijk voor deelnemers ouder dan 18 jaar, met een adres in Nederland of België, en die Madame La Poule op Instagram volgen.
 • Je dingt alleen mee als je aan alle voorwaarden hebt voldaan.
 • De winnaar van de winactie wordt uiterlijk zondag 8 juli bekend gemaakt en benaderd met het verzoek de volgende gegevens te verstrekken: naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs uit te reiken en hierover te corresponderen. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wordt er niet tijdig gereageerd dan gaat de prijs naar een andere gegadigde.
 • De prijs wordt uiterlijk woensdag 11 juli naar de winnaars verzonden.
 • Deze actie is op geen enkele wijze verbonden, gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram of Facebook.

 

Reacties
Leuk! Ik ben benieuwd naar jouw foto!
Madame La Poule - 28 Jun 2018 - 15:33
Wat een schitterende GoodyBag doe heel graag mee!
Leuk al die mooie kleurtjes!
jacqueline de Waal - 28 Jun 2018 - 15:26
Laat een reactie achter