Geen producten gevonden...

Madame La Poule zoekt tips!

Madame La Poule zoekt tips!

Over een aantal weken is het 14 februari en de nieuwsbrief van volgende week (laatste week van januari) staat volledig in het teken van Valentijnsdag. En daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik zoek namelijk voor de nieuwsbrief nog wat leuke tips.

 

Weet je een leuk en bijzonder restaurantje waar je met je lief heerlijk kunt tafelen? Of ken je een mooi plekje waar je romantisch kunt overnachten? Deel het dan hier in de opmerkingen of op mijn Facebookpagina.

 

De 4 leukste tips (bij voorkeur 2 uit Nederland en 2 uit België) neem ik op in de nieuwsbrief. Alle leuke aanbevelingen worden, indien mogelijk, op de Pinterestpagina van Madame La Poule geplaatst. Dus laat je horen, ik ben benieuwd welke leuke tips jullie hebben!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media