Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
20 Jun 2020

Madame La Poule 5 jaar + Photo Challenge

Op 21 juni 2015 opende Madame La Poule haar virtuele deuren. Wat begonnen was als een droom tijdens een wandeling met mijn dochter was werkelijkheid geworden. Ik had mijn baan in de IT opgegeven en wilde dolgraag voor mezelf beginnen. Gesteund door mijn gezin en vrienden ben ik begonnen aan een bijzonder mooi avontuur. Ik heb de laatste vijf jaar keihard gewerkt, veel geleerd en heb nog veel leuke dromen en ideeën voor mijn bedrijf. Ik heb ook veel leuke mensen leren kennen, veel gepassioneerde ondernemers, lieve klanten en volgers, leveranciers die met me meedenken en andere zakelijke partners die altijd voor me klaarstaan. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik hoop jullie allemaal mee te nemen in dit feestje.

Wie jarig is trakteert

...en daarom heb ik een aantal leuke dingen voor jullie.

Ten eerste is er vanochtend een Happy Home News mail uitgegaan met een toffe korting voor de abonnees.

gratis-tas

Daarnaast krijgt je bij een besteding van minimaal €35 exclusief verzendkosten een opvouwbare shopper Limon of Naranja cadeau met daarin een aantal goodies die voor een deel ter beschikking zijn gesteld door Rice. Welke tas je ontvangt is een verrassing. De tas vouw je na gebruik makkelijk op en je zet hem vast met een drukknoop. Deze aanbieding geldt vanaf 21-06-2020 zolang de voorraad strekt en geldt niet met terugwerkende kracht. De goodiebags zijn nu helaas op.

Verder is er een superleuke winactie op Instagram, eentje die ik twee jaar geleden ook heb gehouden en door jullie ontzettend werd gewaardeerd: De Madame La Poule Photo Challenge! De prijs is een surprise goodiebox ter waarde van €75!!!

Winactie - Fotowedstrijd

Wat moet je doen om mee te dingen?

 1. Maak een supermooie foto van jouw favoriete aankoop bij Madame La Poule. Wees creatief en gebruik lekker licht beeld in de stijl van Madame La Poule.
 2. Post de foto tussen 21 juni en 12 juli op de feed van jouw instagram account met de hashtags #madamelapoule en #lapoulephoto2020. Je dient beide hashtags te gebruiken zodat ik jouw inzending kan vinden. Een oude, reeds geplaatste foto opnieuw taggen mag niet. Het moet een foto zijn die je nieuw gaat plaatsen.
 3. Volg Madame La Poule op Instagram
 4. Tag Madame La Poule in de foto
 5. Vertel in je post wat jij het leukst vindt aan Madame La Poule
 6. Klik hier voor het Instagram account van Madame La Poule

 

Actievoorwaarden

 • Meedoen kan van zondag 21 juni tot en met zondag 12 juli 2020.
 • De actie is alleen toegankelijk voor deelnemers ouder dan 18 jaar, met een adres in Nederland of België, en die Madame La Poule op Instagram volgen.
 • Je dingt alleen mee als je de instructies hebt gevolgd en aan alle voorwaarden hebt voldaan.
 • De winnaar van de winactie wordt uiterlijk 16 juli bekend gemaakt en benaderd met het verzoek de volgende gegevens te verstrekken: naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs uit te reiken en hierover te corresponderen. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wordt er niet tijdig gereageerd dan gaat de prijs naar een andere gegadigde.
 • De prijs wordt uiterlijk vrijdag 17 juli naar de winnaar verzonden.
 • Door mee te doen aan deze actie geef je Madame La Poule toestemming om de door jou geposte foto te reposten op Instagram en Facebook. Madame La Poule zal jou op Instagram altijd taggen in de foto en daar credits voor geven.
 • Als je de winnaar bent dan vraag ik je, ten behoeve van de transparantie, om een foto te posten met de gewonnen prijs. Deze foto wordt door mij gerepost met tag en credits naar jou.
 • Deze actie is op geen enkele wijze verbonden, gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram of Facebook.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter