Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
14 Apr 2018

Let's go outside! 10 tips voor het buitenleven

Er wordt heerlijk weer voorspeld de komende week. Ga je ook lekker genieten van het buitenleven? Hier 10 tips om het nog leuker te maken.

1. Deze lantaarns geven niet alleen ’s avonds heel mooi licht, overdag staan ze te pronken op je terras of balkon. De lantaarns zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, maar bij temperaturen onder 0 moet je ze even binnen zetten. Ook verkrijgbaar in turquoise.

rice-lantaarn

 

2. Nog steeds heel erg geliefd zijn deze mooie jar lights, heel sfeervol met 25 LED-lampjes in een pot van kwaliteitsglas. Daarnaast heeft de jar light een zeer handige timer functie waardoor hij elke dag om dezelfde tijdstip aan gaat en zes uur lang brandt. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

tivoli-jar-lights

 

3. Gezellig buiten tafelen. Wie wil dat nou niet? Of je nu gaat voor een barbecue of een snelle hap, het is altijd leuk om met een hapje of drankje te genieten van de avondzon. Op deze mooie stoelkussens met Lupin print van Rice zit je heerlijk. Zowel binnen als buiten een echte aanrader.

rice-stoelkussen

 

4. In de lente en zomer eet ik altijd graag veel salades, het liefst één keer per week een maaltijdsalade als avondeten. Deze Griekse maaltijdsalade van Onze Franse Keuken is snel klaar, voedzaam en gezond. Ook voor bij de barbecue.

griekse salade

 

5. Makkelijk te gebruiken en met heel super vrolijke prints zijn deze melamine borden uit de High Summer 2018 collectie. Naast borden vind je bij Madame La Poule ook bekers in twee formaten, en schaaltjes van melamine.

rice-melamine-high-summer-2018

 

6. Heb je nog kliekjes over voor de volgende dag, in deze handige bewaardozen van Rice hou je alles goed vers in de koelkast of vriezer. Heel handig, ze kunnen ook de magnetron!

rice-bewaardozen

 

7. Hoe leuk is het als je met je kinderen zelf ijsjes kunt maken. Je hebt alleen wat vruchtensap, fruit en een ijslollyvorm nodig. Met deze ijslollyvorm van Rice maak je een 4 kleurrijke ijsjes met natuurlijke ingrediënten.

rice-ijslolly-vorm

 

8. Lekker creatief bezig zijn in het zonnetje, dat kan heel goed met een leuk haakpakket van Melon and Me. Met dit pakket haak je zelf je eigen watermeloenkussen. Je kunt heerlijk ontspannen terwijl je iets moois voor jezelf of een ander maakt.

watermeloen-kussen

9. Shoppers en tassen, ik kan er niet genoeg van hebben! Deze prachtige tas van Rice van raffia is handgemaakt in Madagascar. Met leren hengsels, ruitjesvoering een natuurlijk een mooie flamingo. Handig voor de boodschappen, maar ook fijn om mee te nemen naar het strand.

rice-tas-flamingo

 

10. Ik vind het een heel fijne trend: planten, planten en nog meer planten. De herhalende patronen in planten en bomen zorgen voor rust en een ontspannen gevoel. Zet eens een pot met een mooie grote palm op je terras of een prachtige bananenplant. Natuurlijk kun je daarvoor het dichtstbijzijnde tuincentrum, maar je kunt ook veel moois vinden in een lokale plantenshop zoals Stek in Rotterdam.

rice-buitenleven-lantaarn

 

Nog meer artikelen voor buiten shop je op de Buitenleven pagina van Madame La Poule.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter