Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Nov 2018

Happy Holiday Cheer - 4 weeks till Xmas

... en 9 dagen tot Pakjesavond!

We tellen verder af naar de feestdagen. Ik kijk terug op een hele leuke week met de eerste levering van de nieuwe collectie van Rice, Black Friday en de toffe winactie van Koffie Kàn. Maar ook deze week wordt supercool, want ik heb uiteraard weer een leuke aanbieding, een fijne tip en een hele toffe winactie. Voor de winactie moet je nog even geduld hebben, want we zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Ik kan er dus nog niet teveel over zeggen, behalve dat het het wachten waard is. Stay tuned…

Tip

tip

Zoveel keuze aan cadeaus, maar niet kunnen kiezen? Bekijk onze Happy Holiday Gift Guide. Naast een indeling voor hem, haar en kids, zijn er ook zes handige gift guides. Je vindt cadeau-ideeën voor de Keukenprinses, de Happy Planner, de Theeleut, de Interior Addict, de Globetrotter en de Love Bird. Ga naar de Gift Guide.

Aanbieding

korting-kerstkaarten

Binnenkort is het tijd om kerstkaarten te schrijven en te versturen. Ik vind het zoveel leuker dan een digitaal berichtje. Deze week shop je alle kerstkaarten met 15%. Zo heb je ze lekker op tijd in huis en hoef je straks niet zo te haasten. Gebruik code XMASISCOMING tijdens het afrekenen.

De aanbieding is geldig tot en met vrijdag 30 november, is niet geldig op de verzendkosten en kan niet worden gecombineerd met andere codes of vouchers. Ga naar de kerstkaarten.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter