Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Dec 2018

Happy Holiday Cheer - 3 weeks till Xmas

... en 2 dagen tot Pakjesavond!

Misschien heb je Pakjesavond al gevierd, maar misschien doe je dat, net als wij hier thuis, op 5 december zelf. Of misschien vier je het meerdere keren. Het is hoe dan ook een gezellige tijd en het blijft leuk om al die blije gezichten te zien als de cadeaus worden opengemaakt.

 

Tip – Heerlijke chocolade kruidnoten cake

chocolade-kruidnoten-cake

Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder iets lekkers. Zoek je nog een origineel recept dan is deze lekkere kruidnotencake misschien wel wat voor jou. Het recept is van Onze Franse Keuken, een heel leuk kookblog van de Nederlandse Lisette die samen met haar partner in de Franse Lot een idyllisch Chambre d’ Hôtes runt, La Panacée.

De cake is ook heel leuk om samen met je kids te bakken. Het recept vind je op Lisette's blog.

 

Aanbieding – 20% korting op Kerstpakketten

kerstpakket

Misschien heb je hem al eens voorbij  zien komen, de kerstpakketten van Madame La Poule. Het kerstpakket is een box vol met leuke artikelen uit de shop, waaronder enkele kerstproducten. De inhoud is altijd een verrassing en de waarde ligt minimaal 15% hoger dan de aanschafprijs. Alles wordt als Kerstcadeau ingepakt.

Deze week shop je het Kerstpakket met 20% korting!! Omdat het pakket altijd een hogere waarde heeft dan de aanschafprijs heb je nu een extra voordeel van minimaal 30%!  Bovendien is het pakket heel handig als je niet weet wat je moet kopen, of als je gewoonweg te nieuwsgierig bent naar de inhoud. De pakketten zijn reeds afgeprijsd, je hebt geen kortingscode nodig. Klik hier voor de kerstpakketten.

 

Win - Win een Finetec palet ter waarde van €27

Deze week maak je kans op een Finetec Palet Rainbow van Splendith. Lees hier meer over deze winactie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter