Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Sep 2015

Even voorstellen...

Even voorstellen…

Ik ben Sonia, 43 jaar, en woon en werk in Zoetermeer. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven, Marc, en we hebben samen twee lieve draakjes Olivia (8) en Jonah (5).
 

Sinds april 2015 ben ik eigenaresse van Madame La Poule, een webwinkel in interieuraccessoires, cadeaus, keukenwaar en stationery. Hier stop ik elke werkdag, en vaak ook in het weekend, mijn ziel en zaligheid in.
 

Ik luister graag naar muziek, hou erg veel van tekenen en spelen met naaimachine, maar helaas heb ik daarvoor te weinig tijd. Dat is één van mijn vele uitdagingen.
 

Op deze blog zal ik allerlei dingen delen die ik leuk vind en mij inspireren. Maar ik deel ook alle handige nieuwtjes en weetjes van de shop. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen, en om te reageren.
 

 

Liefs,

Sonia

 

Weetjes:

  1. Ik ben in Portugal geboren, in Almada, een stad vlakbij Lissabon, waar het Christusmonument staat. Sinds mijn negende woon ik in Nederland.
  2. Madame La Poule (Frans voor Mevrouw de Kip) is een wat mijn Franse vriendin Séverine mij noemde toen ik trouwde met Marc de Haan.
  3. Ik ben eigenlijk doodsbang voor kippen! Ik moest als kind in Portugal vaak langs een tuin lopen waar kippen rondliepen. Ik durfde niet alleen en stond dan naar mijn zussen die thuis waren te wenken zodat ze me kwamen helpen.
  4. Ik word ontzettend blij van: baby’s en kleine babyvoetjes, lammetjes in de wei, Flow magazine op de deurmat, Clipper thee, shoppen in kleine unieke winkeltjes, de geur van zonnebrand, dikke boeken met een goed verhaal, cadeautjes inpakken.
  5. Wat ik nog wil leren: leuk schrijven (met deze blog kan ik in elk geval alvast oefenen), tango dansen, minder perfectionistisch zijn, zelf ontwerpen.

--
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter