Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
02 Jun 2018

Dazzling Dad! Gift guide voor Vaderdag

17 juni is het Vaderdag! Omdat heel veel webshops, waaronder Madame La Poule, zich op dames richten vind ik het soms moeilijk om voor de vader van mijn kinderen een leuk cadeau te vinden. Daarom heb ik alvast wat speurwerk gedaan en een gift guide gemaakt met originele vaderdagcadeaus. Je vindt er spullen uit mijn eigen shop, maar ook uit andere leuke webshops.

vaderdag-cadeaus

 

  1. Rifle Paper Co wenskaart No. 1 Dad €4,50
  2. Rice melamine gebakvorkjes Urban. Set van zes mooie en praktische gebaksvorken in stoere ‘urban’ kleuren. €8,50
  3. Tivoli Jar Light Smoked Copper. Binnen of buiten, deze jar light zorgt meteen voor sfeervol licht. Met de handige timerfunctie kun je de jar light elke dag op hetzelfde tijdstip aan en uit laten gaan. Door het waterdichte deksel is de jar light volledig geschikt voor buiten. €24,95.
  4. Roppongi Chopsticks Indigo. Voor de liefhebber van oosters eten een doosje met 5 sets houten chopsticks met een mooi Japans patroon in indigoblauw. €9,50.
  5. Pappa’s got a brand new bag! Superhippe schoudertas met schuine rits. In de tas past een laptop, Ipad en meer. Gemaakt van gerecyclede Pet-flessen. €47,95.
  6. Olijverie Whiskey Soap Rob Roy. Een mooi blikken doosje met een daarin een heerlijk geurend stuk zeep dat de huid hydrateert en verzorgt. €5,95
  7. Rifle Paper Co. Art Print New York. Een geschilderde plattegrond van New York City om aan de muur te pronken. De art print is momenteel in de SALE van €32,95 naar €24,95.
  8. Wake up and smell the coffee! Koffiekán Percolator Bialletti Allegra Rood. Stijlvolle percolator waarmee je tot drie heerlijke koppen koffie zet. €15,25
  9. Mélanie Voituriez art print Londen. Art print naar een aquarel schilderij met een straat in Londen. €9,95

Meer cadeau inspiratie vind je in de Vaderdag categorie.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter