Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
25 Mar 2017

8 x Lentekriebels

Af en toe staat er nog een koude wind, maar de zon schijnt steeds vaker en de lucht ruikt heerlijk fris. Het is lente! Mijn favoriete tijd in het jaar. Ik kan haast niet wachten tot de lammetjes in de wei staan en ik voor het eerste weer met korte mouwen naar buiten kan. Ben jij je ook aan het voorbereiden op de lente? Misschien ben je gestart met een lenteschoonmaak, haal je meer bloemen en planten in huis, of krijgt de tuin een opfrissertje?
 

De lente is ook een leuke tijd voor een mini-makeover. De accenten mogen weer wat lichter, en we richten ons meer op het buitenleven. Tijd voor wat nieuwe accessoires waar we lentekriebels van krijgen. De trendkleur van dit seizoen is groen, op de botanische prints zijn we nog lang niet uitgekeken en ook de ananas is ontzettend geliefd. Hieronder deel ik acht artikelen waar ik lentekriebels van krijg.

 


Rice ovaal bord Tropical

rice-bord-tropical

Een van de favoriete prints van de Rice Lente/ Zomercollectie is de print Tropical met palmbomen en parkieten. De kleuren zijn frisgroen met accenten in magenta en geel. Handig als diner- of lunchbord, maar ook als klein dienblad.

 

rifle-paper-art-print-bali

Rifle Paper Poster Bali

Hagelwitte stranden, prachtige rotspartijen, en een azuurblauwe zee. Wie droomt er nou niet van? Deze supermooie art print is een offset druk van een illustratie van Anna Bond, oprichtster van Rifle Paper Co. Anna schildert alles met de hand in gouache en haar creaties waar vaak de meeste prachtige bloemen op te zien zijn, zijn een lust voor het oog.

 

 

 

 

rice-broodmand-groenRice Broodmand groen

Vrolijk je eettafel op met een mooie, gevlochten broodmand van Rice. De mand is met hand gemaakt in Madagascar en in het midden pronkt een geborduurde watermeloen. Het materiaal, raffia, is gemaakt van bladeren van de raphiapalm.

 

 

 

bandjo-kinderparaplu-tropical

Bandjo klinderparaplu Tropical

Ook in de lente kan er nog vaak genoeg een buitje vallen,  maar dit parapluutje brengt een sprankje kleur in een saaie regenbui. Helaas niet in volwassen maat verkrijgbaar, maar wel voor vrolijke, stoere meiden.

 

 

 

 

 

Slinger Best of ENGEL.

engelpunt-slinger-best-of-engel

Feestje, geen feestje, het maakt eigenlijk niet uit wanneer je deze slinger ophangt want hij is altijd leuk. De slinger bevat maar liefst 11 verschillende vlaggen, de tofste prints ooit gemaakt door ENGELpunt. En door de lengte van 11 meter kun je een heel stuk van de kamer opfleuren.

 



rice-ananaslamp-groenRice Ananaslamp groen

Twee hot trends in één! Een superleuke ananaslamp van Rice. Leuk voor de kinderkamer als nachtlamp, maar ook als sfeerlampje op de terrastafel of in de huiskamer.

 

 

 

 

rifle-paper-co-boodschappenlijst-groen

Rifle Paper Co Boodschappenblokje Market List

Mooi en praktisch boodschappenlijstje dat je met de bijleverde magneet aan de koelkast kunt hangen, met mooie illustraties van Anna Bond en handige afvinkvakjes. Het brief scheur je af als je boodschappen gaan doen.

 

 

 

 

Rice vaas groen

rice-vaas-vintage-groen

Tulpen, ranonkels, gerbera’s, stel zelf een mooi veldboeket samen en stop ze in deze groene vaas van Rice. Een lente is niet compleet zonder bloemen. Heb je even geen inspiratie? Op Pinterest vind je tal van ideeën voor een mooi boeket.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter