Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Nov 2017

4 weeks before Christmas

Ben jij al bezig met de Kerst of zit je nog volledig in de Sint modus? Ik moet eerlijk bekennen dat ik me de komende week ergens anders op ga focussen. Waarom geen Kerst en geen Sint? Het is bijna 1 december en echte Rice fans weten dat er dan een nieuwe collectie online staat. Spannend!

 

Naast het verzorgen van jullie pakketten moet ik deze week hard aan de slag om de nieuwe collectie online te zetten en aan te kondigen. Wil je niets missen, meld je aan dan u aan voor Happy Home News door hier te klikken, of je bovenaan de pagina aan te melden.

 

5x Originele Kerstideeën

Ik heb een enorme Pinterest verslaving. Ik vind het heerlijk om ’s avonds met mijn Ipad een kop thee de leukste en creatiefste ideeën te verzamelen. Op Pinterest vind je ook een hoop inspiratie voor de Kerst. Hieronder deel ik vijf van mijn favoriete ideeën.

 

Tip 1. Kerstboom aan de muur. Handig als je weinig ruimte hebt, of geen zin hebt om een boom in huis te nemen.

kerstboom-van-takken

Bron: Pom Le Bonhomme 

 

Tip 2. Origineel verpakte Kerstcadeautjes.

Bron: Decoholic 

 

Tip 3. Zelfgemaakte slinger van kerstballen.

kerstslinger

Bron: Red

 

Tip 4. Hou een Christmas Movie Night met familie en vrienden. Kies de leukste Kerstfilms uit, zorg voor lekkere hapjes en drankjes en een leuke presentatie.

movie-night

Bron: The Love Cats Inc 

 

Tip 5. Maak je eigen adventskalender met het DIY pakket van ENGEL. Elke dag een nieuw cadeautje of verrassing.

adventskalender-engel

Bron: Madame La Poule 

 

Neem een kijkje op de Pinterest bord van Madame La Poule voor nog meer inspiratie. Kerstdecoratie shop je hier.

 

Shop nu een goodiebox met 30% korting.

goodiebox

Enkele weken geleden kon je op Instagram een goodiebox winnen van Madame La Poule. Voor degenen die het niet kennen, de goodiebox is een box vol met leuke artikelen uit de shop. De inhoud is altijd een verrassing en de waarde ligt minimaal 15% hoger dan de aanschafprijs. Naast de gewone goodiebox kun je ook kiezen voor een Kerstpakket. De insteek is hetzelfde, alleen worden er ook Kerstartikelen toegevoegd aan het pakket en alles wordt als Kerstcadeau ingepakt.

 

Het is nu surprisetijd en ook Madame La Poule kon niet achterblijven. Deze week shop je zowel de gewone Goodiebox als het Kerstpakket met 30% korting!! Omdat het pakket altijd een hogere waarde heeft dan de aanschafprijs heb je nu een extra voordeel van minimaal 40%!  Bovendien is het pakket heel handig als je niet weet wat je moet kopen, of als je gewoonweg te nieuwsgierig bent naar de inhoud.

 

Klik hier voor de goodieboxen.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter