Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden. Probeer een zoekterm in enkelvoud, geen verkleinwoord, bijv. schaal i.p.v. schaaltjes...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Dec 2017

3 weeks before Christmas

Kerstrecept: ‘Bûche au Chocolat’

kerstdessert

Ga je bij het zien van deze foto al watertanden? Ik in elk geval wel! Foodblogger Lisette Venselaar deelt in haar kookblog Onze Franse Keuken een traditioneel Frans kerstdessert waarop elk jaar door de Franse patissiers nieuwe variaties worden bedacht. Hoe je zo’n heerlijke bûche maakt en wat je ervoor nodig hebt, kun je lezen in Lisette’s blog, dat boordevol staat met smakelijke recepten.

 

Naast bloggen runt Lisette, samen met haar partner Arjan, La Panacée, een fijne chambres d’hôtes in de mooie Franse Lot, waar je als gast ook kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Sinds kort vind je haar ook op Youtube met haar vlog. Je doet er veel inspiratie op en bovendien kun je daar binnenkort een leuke prijs winnen van Madame La Poule. Volgen dus!

 

Negen cadeautips voor de kookfanaat

Zoek je nog een kerstcadeau voor iemand die graag in de keuken staat? Hieronder volgen negen cadeautips voor mooie en praktische keukenartikelen die leuk zijn om te geven. Een leuke bijkomstigheid is dat je vanaf vandaag tot en met zondag 10 december 20% korting krijgt deze negen artikelen met code 'keukengeluk'. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere acties. Klik op de afbeelding om alle producten te zien.

 

cadeautips-koken

  1. Ronde ovenschaal turquoise
  2. Universeel keukenmes met kleurverloop
  3. Boodschappenlijst Citrus Floral
  4. Pollepel moustache
  5. Melamine saladeschaal Connecting the Dots
  6. Kookwekker ananas
  7. Goudkleurige rasp van RVS
  8. Kooklepel Chevron
  9. Opbergbakken blauw/ groen

 

Win een cadeaupakket ter waarde van €325!

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op Instagram, de Loop giveaway waar Madame La Poule aan meedoet!

Deelnemers van de @sellyourstuffonlineNL Instagram cursus hebben een awesome cadeaupakket samengesteld voor één gelukkige winnaar. Er zijn 12 webshops en de winnaar krijgt haar (of zijn) cadeau van elk van de shops toegezonden.

 

WAT KUN JE WINNEN?

Héél veel dus in één keer. Uit alle deelnemers wordt één winnaar geloot en die ontvangt het mega-cadeaupakket ter waarde van maar liefst €325,-!

loop-giveaway 

 

MEEDOEN?

Ja leuk! Ga dan snel naar mijn Instagram account @madamelapoule en vind de afbeelding die je hier ziet. Daar staat precies wat je moet doen om kans te maken op al jouw cadeaus voor onder de boom!

 

De loop giveaway loopt t/m 12-12-2017.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter