Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Urban Sketching Set

Urban Sketching Set

€29,95
1 op voorraad
Tiendelige set met alles wat je nodig hebt voor Urban Sketching. In samenwerking met de Nederlandse koningin van handlettering, Carla Kamphuis heeft Tombow deze set gemaakt met op elkaar afgestemde porducten en handleiding in een mooi bewaarblikje.
Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
Interieuraccessoires, papierwaren en cadeautjes.
 • Verzendkosten NL
  €4,95 | Gratis vanaf €50
 • Verzendkosten BE
  €7,50 | Gratis vanaf €75
 • Kies zelf je afleveradres of locatie
  PostNL locatie alleen in NL mogelijk
 • Sparen voor korting voor vaste klanten!
  Maak een account aan en spaar direct mee.
Beschrijving

Tombow Urban Sketching Set

Urban sketching is helemaal hot. Met een schetsboek gebouwen en monumenten natekenen en inkleuren op een laagdrempelige manier. Met deze set heb je alle materialen en handige handleiding geschreven door Carla Kamphuis om met Urban Sketching te beginnen. Een ideaal cadeau voor de creatieven onder ons.

Inhoud:

1x potlood MONO 100: voor het maken van voortekeningen en schetsen.

1x gum MONO XS: voor comfortabel wissen met het beste gumresultaat.

1X Brush Pen Fudenosuke met zachte punt: met de elastische punt kunt u verschillende lijndiktes creëren. Dit maakt de tekenstijl schetsmatig.

2x Tombow ABT Dual Brush Pen met fijne punt: De set bevat de kleuren Deep Blue (565) en Burnt Sienna (947). De inkt is op waterbasis, en kan worden gebruikt als aquarelverf.

1x vulbare watertankborstel (leeg): Voor het oppakken en schilderen van de watergedragen kleuren van de ABT Dual Brush Pens.

2x Irojiten kleurpotlood: De set bevat de kleuren Verdigris (DL5) & Amandelbloesem (VP2). Het lood is op wasbasis. De IRJOITES kunnen worden gebruikt voor het inkleuren van de tekening, voor gelaagdheid en nog veel meer.

1X Tombow ABT PRO op alcoholbasis met twee punten: De kleur schoorsteenrood (845) is bij de set inbegrepen. Bij uitstek geschikt om accenten in de tekening te zetten.

1x Handleiding: bevat stap-voor-stap instructies met uitleg en tips van kunstenares Carla Kamphius. De instructies zijn in DE ,EN ,ES ,FR ,IT & NL. 

1x Geïllustreerd bewaarblik, met een illustratie van Carla Kamphuis

Inpakservice mogelijk Ja